binance.com açılmıyor sorunu

0

Binance.com sayfasına girmek istediğmide sayfa bulunamadı hatası alıyorum.

Aynı zamanda Binance uygulamasında veriler güncellenmiyor. Bunun sebebi nedir?

hakan hakan (15409)
6 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Binance.com Hong Kong merkezli bir kripto para borsası. binance özellikle ülkemizde kripto para alışverişi yapanlar için oldukça popüler bir adres.

    Ne var ki bir kaç saattir binance.com'a ulaşılamaz durumda. binance.com'a girmek istediğinizde şu sayfa ile karşılaşıyorsunuz:

    Bu siteye ulaşılamıyor

    www.binance.com ana makinesinin yanıt vermesi çok uzun sürdü.

     

     

    Aynı şekilde Binance uygulamasında veriler güncellenmiyor ve alış veriş yapılamıyor. Binance.com'dan yapılan duyuruda sistem üzerindeki sunucularda bir sorun oluştuğu fakat hiç bir veri kaybının söz konusu olmadığı açıklandı. Veri boyutunun büyüklüğnden dolayı ana kopyadan verileri alma işleminin uzun süreceğine dair bir açıklama geldi.

    Daha sonra yaklaşık 16 saat sonra verilerin başarılı bir şekilde geri yüklendiği duyuruldu.

    Bu yazı yazıldığı esnada yapılan açıklamada binance.com üzerindeki kullanılan özelliklerin parça parça geri getirileceği duyuruldu.

    Binance yönetiminden açıklamalar bu yönde de olsa Binance.com'un bir hacking girişimine maruz kaldığı yönünde çeşitli söylentiler de yok değil.  Binance.com online olmadıkça bu söylentiler de artarak devam edecek gibi görünüyor.

    Düzenleme: Sistem yükseltme işleminin tamamlandığı ve Türkiye saati ile 09.02.2018 saat 13:00 gibi açılacağı duyuruldu. Ayrıca 24 Şubat'a kadar tüm işlem ücretlerinde %70 indirim yapıldı.

    Binance.com'a girişte sorun yaşıyorsanız us.binance.com/   veya  kr.binance.com/   adreslerini kullanabilirsiniz. Şuanda binance.com DDOS saldırısına maruz kaldığı için erişilemiyor.

    hakan hakan (15409)
    6 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol