Bir bankada hesabım olup olmadığını öğrenmek istiyorum

0

Ben bundan 2-3 hafta önce iş yerinden tartışarak ayrıldım paramı falanda almadan sinirden dolayı çıktım 2 gün sonra aileden birini arayıp parasını bankaya yatırdım kartı bende gelsin tekrar işe başlasın demiş fakat ben pek haz etmediğim için işe tekrar gitmedim ben bu paramı bankadan kartsız olarak çekebilir miyim ve de bankada hesabım olup olmadığını telefonla bankayı aramak dışında nasıl öğrene bilirim ?

militanz militanz (1)
8 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Sorunuz üzerine internette biraz gezindim, hangi bankada hesabınızın olduğunu söyleyen bir sistem şuan için yok.Yani size şuradan TC kimlik numaranızı girin hesabınız var mı yok mu bakın diye birşey diyemiyorum.

    Yapacağınız şey şu olmalı; Hesabınızın olduğu veya olduğunu düşündüğünüz banka veya bankaları arayın ve TC kimlik numaranızı vererek hesabınızın olup olmadığına bakın.Zaten bireysel olarak kullanacağınız bankalar belli sayıda.Bu yüzden aramak ve sormak daha güvenilir olacaktır.

    Eğer bankayı aramak istemiyorsanız herhangi bir şubesine giderek bir görevliden TC kimlik numarasını verin ve durumunuzu öğrenin.

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    8 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol