Bir GIF resmini duvar kağıdı olarak ayarlayabilirmiyiz?

0

Merhaba;

Bir GIF resmi buldum. Çok beğendim ve duvar kağıdı olarak yapmak istiyorum (Windows 10, PC). GIF resmini açamadım ama. Ama GIF resmini duvar kağıdı yaptığımızda o hala hareket edecek (yani oynayacak).

 

toprak34 toprak34 (2026)
7 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Bu işlem için 3.parti (harici) bir programa ihtiyacınız olacaktır.Bunun için DeskSpaces gibi farklı uygulamalar indirmeniz ve bilgisayarınızda çalıştırmanız gerekecek.Varsayılan olarak Windows hareketli duvar kağıtlarına şimdilik izin vermemiş.Belki ilerideki Windows sürümlerinde bu özellik gelecektir.

    Ancak hareketli duvar kağıtlarının getirdiği dezavantajlar;

    • Bilgisayarınızda haretkerli bir animasyon olduğundan sürekli çalışacak ve işlemci, ram kullanımı oluşturacak bir program.
    • Laptop kullanıcıları için bataryayı daha hızlı bitmesine neden olacak.
    ismailsarp ismailsarp (6010)
    7 yıl önce cevaplandı

      1

      Merhaba,

      Windows işletim sisteminde belirttiğiniz özellik bulunmamaktadır. Bu özelliği 3. parti yazılımlar sayesinde kullanma şansınız muhtemeldir. Fakat bu 3.parti yazılımlar sayesinde yapabileceğiniz bu özellik bilgisayarınızın fazladan efor sarfetmesine sebep olur. Yine de yapmak istiyorsanız DeskScapes yazılımını kullanabilirsiniz. Yazılımın anlatımı şu linkte mevcuttur. Lütfen Tıklayınız.

      notify notify (538)
      7 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol