Bir mesaj aldınız ancak WhatsApp sürümünüz bu mesajı desteklemiyor

0

Arkadaşım bana WhatsApp'tan çıkartma gönderdi ama mesajı göremiyorum. "Bir mesaj aldınız ama WhatsApp sürümünüz bu mesajı desteklemiyor." hatası çıkıyor.

Ne yapmalıyım?

omercik omercik (9418)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    1

    Bu hata, sizdeki WhatsApp'ın sürümünün eski olmasından kaynaklanıyor. Örneğin telefonunuzdaki WhatsApp uygulaması, çıkartma özelliği gelmeden önceki bir sürüme aitse, birisi size WhatsApp'tan çıkartma gönderdiği zaman böyle hata almanız çok doğaldır.

    "WhatsApp sürümünüz bu mesajı desteklemiyor" hatası nasıl çözülür?

    Bu hatayı çözmek için telefonunuzdaki WhatsApp uygulamasını güncellemelisiniz. Zaten o ilgili hata mesajında da WhatsApp'ı güncellemeniz gerektiğini görüyorsunuzdur.

    Aşağıdaki bağlantılara tıklayarak WhatsApp uygulamasını en son sürüme güncelleyebilirsiniz.

    iPhone: WhatsApp'ı App Store'dan güncellemek için buraya tıklayın.

    Android telefon / tablet: WhatsApp'ı Google Play Store'dan güncellemek için buraya tıklayın.

    Windows Mobile: WhatsApp'ı Microsoft mağazadan güncellemek için buraya tıklayın.

    Güncellemeyi yaptıktan sonra artık "bir mesaj aldınız ancak WhatsApp sürümünüz bu mesajı desteklemiyor" hatası çıkmayacak.

    WhatsApp'ı güncelledim ama hala aynı hatayı alıyorum. Neden?

    Bazen WhatsApp, iPhone'a eklediği bir özelliği Android'e eş zamanlı olarak eklemeyebiliyor. Güncellemenize rağmen hala "WhatsApp sürümünüz bu mesajı desteklemiyor" hatası çıkıyorsa, çok büyük ihtimalle böyle bir durumla karşı karşıyasınızdır.

    Örnek vereyim mesajı gönderen kişi iPhone kullanıyordur, siz ise Android kullanıyorsunuzdur. Ama WhatsApp'ın iPhone sürümünde olan bir özellik, henüz Android telefonlara gelmemiştir. Bu nedenle iPhone kullanan kişiden gelen mesajı o an göremeyebilirsiniz. Veya tam tersi, WhatsApp'ın Android sürümünde olan bir özellik daha iPhone'lara gelmemiştir.

    Bu durumda yapacak pek bir şey yok. Eğer yaşadığınız problemin sebebi buysa, karşıdaki kişinin telefonunda olan WhatsApp özelliğinin aynısının size de gelmesini beklemeniz gerekiyor.

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol