Bir uygulamada çok fazla hesap açtım, bazı işlemler yapmam yasaklandı. Ne yapabilirim?

0

Mrb bir uygulama kullanıyorum lakin bu uygulamada zamanında çok hesap açtım şimdi bir hesapta kaldım sürekli riskli veya çoklu hesap olarak yasaklandi.

Mesela uygulamaya giriyorum normal geziniyorum ama bu uygulama içinde etkinlikler görevler vs var onları yapamıyorum birden çok hesap katılamaz diyor ne yapabilirim bu konuda telefon ipsi ile mi alakalı değiştirmem mi gerek yani olan 2 epostam falan var silmem mi gerek onları sil baştan yani anlayamadım bilgilendirirseniz memnun olurum.

mavii123 mavii123 (1)
1 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Merhaba,

    Öncelikle şunu söylemek isterim ki hangi uygulamadan bahsettiğinizi bilemediğim için kesin bir bilgilendirme yapmam zor ancak anladığım kadarıyla hesap sayısından kaynaklı bir sorun var. Yani bahsettiğiniz uyarının IP adresi veya farklı bir konu ile alakası yok. Bu durumda eski ve kullanmadığınız hesaplarınızı silmek sorunun çözümine yardım edebilir. Çünkü uygulama birçok hesabınız olduğu için bu hesapların aktiflik bilgilerinden de faydalanarak sizin bir bot, yani yapay zekâ olduğunuzu düşüşünebilir.

    xbedirhanx xbedirhanx (836)
    1 yıl önce cevaplandı

    • Merhaba starmaker diye bir uygulama kullanıyorum zamanında bilmediğim için birden fazla hesap açmıştım şuan ana hesapta sabitim sadece 2 hesap kaldi onları eposta yoluyla açmıştım bir durumdan dolayı epostalari silmiştim ve şuan o 2 hesabada giremiyorum girsem kapatabilir ve şuan ki hesapta da yasağim olmazdı.. mavii123 1 yıl önce

    0

    Uygulama cihaz kimliğini kontrol ediyor olabilir.  Kayıt olduğun e-posta, telefon numarası kontrol ediyor olabilir.

    Telefonu sıfırlamak cihaz kimliği banını aşabilir. 

    Uygulamayı Paralel Space gibi bir uygulama altında çalıştırmayı deneyebilirsin. 

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lbe.parallel.intl&hl=tr&gl=US

    Paralel Space çoklu hesap kullanmak için, bir uygulamayı birden fazla defa çalıştırmak için kullanabileceğin bir uygulama.

    murat murat (12492)
    1 yıl önce cevaplandı

    • Dediğiniz uygulamayı açtım fakat izin konusunda erisebilirlige git hafıza özelliklerini aç diyor yapiyorm olmuyor yada göremedim bir türlü mavii123 1 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol