Bitdefender, sürekli tehdit bulma sorunu.

0

İyi geceler, Lisanslı bitdefender'a sahibim. 30-40 saniye de bir 5 adet tehdit buluyor ve her yer bildirim doldu. Sorun nedir, nasıl çözebilirim? Tehditlerin ne olduğunu ve sıklığını gösteren bir fotoğraf koyacağım. 

klkmlk9998 klkmlk9998 (71)
2 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Bitdefender Türkiyeden henüz yanıt gelmedi ama evet sslerde mevcut olan SteamApiLib.dll'yi silince düzeldi nasıl olduysa artık, teşekkürler.

    klkmlk9998 klkmlk9998 (71)
    2 yıl önce cevaplandı

      0

      Tor browser'dan kaynaklı bir sorun var gibi görünüyor. Bitdefender üzerinden bilgisayarınızda virüs taraması yapın veya Malwarebytes üzerinden virüs taraması yapmanızı öneriyorum.

      darkcrak darkcrak (5168)
      2 yıl önce cevaplandı

      • Her ikisini de yaptım, temiz çıkıyor, derin taramada bir şey bulmadı ve virüs var dediği dosya konumlarına gidip bitdefender ile tara dediğim zaman temiz diyor :S bitdefender.com.tr'nin iletişim sayfası varmış oraya da yazdım, bilgilendirici bir yazı alırsam burada da paylaşırım. Tor browser'ım yok ki... hiç kurmadım. Anlamadım nerden geldi... Windows arama sonuçlarında da bi kalıntı bulmuyor tor ile ilgili. Gösterdiği konuma gidip sildim klasörünü komple. Cmd.exe'yi bile tehdit olarak görüyor bilemedim ama az önce SteamApiLib.dll'yi silince bir süredir uyarı vermemeye başladı. Steamle ne alakası var anlamadım Onu silince şuanda 6 dakikadır alarm vermiyor her dakika veren program sustu. Her şeyim orijinal. Bir süre daha gözler, yazarım teşekkür ederim :) klkmlk9998 2 yıl önce
      • Bitdefender'i güncellemeyi denedin mi? @klkmlk9998 darkcrak 2 yıl önce
      • Sürekli güncel evet, klkmlk9998 2 yıl önce
      • Size önerim Malwarebytes firmasına ait AdwCleaner ve Malwarebytes Anti-Rootkit kullanın. Tarama esnasında da interneti kapatmanızı öneririm. Ayrıca ekran kartını sürücünüzün ve Windows'un güncellemelerini de kontrol edin, yapmadığınız güncellemeleri yapın. @klkmlk9998 xbedirhanx 2 yıl önce
      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol