Blog sayfam tarayıcıda neden bu şekilde gözüküyor

0

Resimde sorunumu anlattım sizlere
http://i.hizliresim.com/yN9RgL.png

efeoztas06 efeoztas06 (6)
7 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Resimde bakıldığında blog sayfanız üzerinde yazdığınız bir yazıyı Google Plus hesabınıza eklemişsiniz ve aramalarda Google Plus sayfanızdaki yazı bulunmuş.

    Google, Google Plus üzerinde paylaşılan yazıları daha hızlı indexleyebilir.Bu durumu kendi blogspot adresimde de yaşıyorum.Google Plus üzerinde paylaşılan yazılar daha hızlı index alıyorlar.Sizde arama sonucunda blogspot adresinizdeki yazıyı değil Google Plus üzerinde paylaşıtığınız yazınızı bulmuşsunuz gibi gözüküyor.Bu durumda kullanıcılar Google Plus hesabınıza girecek ve yine Google Plus köprüsü ile blogunuza erişecektir.Bu durumda sizin zararınıza değil kârınıza olacak.

    Ayrıca Google hesabınızla giriş yapılmanın ardından arama yaptıysanız bu durum ile karşılaşabilirsiniz.Şuanda test amacıyla Google üzerinden arama gerçekleştirdim ve Google Plus hesabı üzerinden yazıya ulaşamadım.Farklı tarayıcı üzerinde araştırma yaparak test edin.

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    7 yıl önce cevaplandı

      0

      farklı tarayıcıdan denedim blog sayfam hiç çıkmadı ne yapabilrim ?

      efeoztas06 efeoztas06 (6)
      7 yıl önce cevaplandı

      • Blog sayfanız hiç çıkmadı ise Google üzerinde daha aşağı sıralarda olabilirsiniz. Eğer çok yeni paylaştı iseniz de indexlenmemiş olabilirsiniz. Buradaki adrese gidin http://blogsearch.google.com.tr/ping ve blog adresinizi boşluğa yapıştırın.Bu indexlemeyi hızlandıracaktır.Şu da varki eski bir konuyu blog adresinizde paylaştığınızda üst sıralara çıkmak zor olacaktır.Hiçbir blog da olmayan bir konu paylaşırsanız sitenizin hit i artar ve daha üst sıralara çıkmış olursunuz. ismailsarp 7 yıl önce
      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol