Blu-ray oynatabilen program arıyorum

0

İyi günler, Blu-ray oynatıcı program arıyorum, 5.1 sistemden rahat ses alabileceğim bir program önerebilir misiniz?

K-Lite Codec Pack kullanıyorum yanına MadVR ve LAV kurdum ama sanırım LAV'ı kazayla sildim. Bu ikili işimi görüyordu ama bu yöntem ne kadar güncel ne kadar değil bilmiyorum. İnternette araştırdım ama net ve güzel bir rehbere rastlayamadım. Harici program kurmadan kendi bünyesinde gerekli bileşenleri bulunduran bir babayiğit program yok mu? K-Lite Codec Pack'le mi uğraşmak zorundayım?

klkmlk9998 klkmlk9998 (71)
6 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    VSO Media Player (tıkla)

    Ücretsizdir, harici codec'lere ihtiyaç duymaz ve 5+1 ses destekler, Blu-Ray dahil birçok ses ve video dosyasını oynatabilen, küçük boyutlu, kullanımı kolay bir multimedya oynatıcısıdır.

    temmuz temmuz (12505)
    6 yıl önce cevaplandı

    • Teşekkür ederim, cevabınız için. klkmlk9998 6 yıl önce

    0

    K-Lite ile uğraşacak bir şey yok, zor bir program değil. MadVR ve LAV zaten programla beraber geliyor aslında, yani senin kurmana gerek kalmadan. Sen K-Lite Codec Pack Full sürümünü kur, tabi öncelikle bilgisayarındakini kaldır (bilgisayarındaki full sürümüyse bile kaldır, tekrar kurmuş olursun ve bütün bileşenleri gelir yanında)

    Yine de alternatif istersen Corel WinDVD programını önerebilirim. Blu-ray 3D desteği olan kullanışlı yazılımlardan birtanesidir.

    omercik omercik (9418)
    6 yıl önce cevaplandı

    • Kendi sitesinden full olarak indirdim fakat yanında dediğiniz gibi gelmedi. Forumlara göz atarken çokta yeni olmayan bir konudaki önerilere göre onları indirmiştim. Yine de sağ olun cevap için. klkmlk9998 6 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol