BlueStacks: Bir hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyin hatası

0

BlueStacks`i yeni indirdim uygulama yüklendi açmaya çalıştığımda ana sayfada `Bir hata oluştu.Lütfen daha sonra tekrar deneyin` diye bir hata alıyorum neden alıyorum bunun  bir çözümü var mı acaba?

emreduruk emreduruk (1)
6 yıl önce sordu

  • 1- "Böyle bir sorunum var gerçekten çözemedim bu sorunu çözebilen varmı" gibi bir soru ve konu başlığı olmaz. Bu belirttiklerin tüm konu açanların ortak sıkıntısıdır (Tüm konu açanların bir çeşit sıkıntısı var ve bunların tamamıda çözüm arıyorlar). Halbuki konu başlıkları konu muhtevalarını özet ifadeleri şeklinde olmalıdır ("BlueStacks açılmıyor, hata mesajı veriyor" vb başlık olmalıydı. Sol taraftaki bölmede mevcut "Düzenle" düğmesini kullanarak düzeltmelisin. 2- Konu açmadan önce aynı veya benzer problemle alakalı sitede daha önce açılmış konuları araştırmalısın 3- Site kurallarını okumalı ve öğrenmelisin: https://uzmanim.net/hakkinda temmuz 6 yıl önce

Toplam 2 Cevap


    0

    BlueStacks'in eski bir sürümünü kurmayı deneyebilirsiniz. Ben 2.5 sürümünü kullanıyorum, ondan sonraki sürümlerde uygulamanın alt kısmında banner olarak reklam çıkıyor ve buda rahatsız edici. 

    BlueStacks App Player eski versiyonlar (tıkla)

    omercik omercik (9418)
    6 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol