Bölgemin internet altyapısının güçlenmesi için neler yapabilirim

0

D-Smart kullanıyorum. Sözleşme 2018'de bitecek. TürkNet düşünüyorum baya cazip geliyor. Fakat bölgem 16 mbps destekliyormuş. Yani üstüne çıkınca kopmalar oluyormuş bu yüzden D-Smart bizim hızı 8-12 üstüne çıkarmıyor. Bizim bölgeye fiber falan gelmesi ya da yüksek internet gelmesi için neler yapabilirim? Dilekçe, mail yazma gibi bir şeyler olabilir mi?

151515 151515 (11)
6 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    1

    Müşteri olarak sizin yapabileceğiniz tek şey BİMER gibi yüksek makamlara başvuruda bulunup dilekçe yazmaktır. Onlar gerekli talebinizi gerekli yerlere iletirler ve kafaları eserse talebiniz doğrultusunda çalışmalara başlarlar. Ama mahalle veya ilçe olarak ne kadar çok talep, o kadar çok fiber altyapısı gelme ihtimali demektir. Aksi halde 2-3 kişinin talebini tabiri caizse ti'ye bile almazlar.

    omercik omercik (9418)
    6 yıl önce cevaplandı

    • tamam BİMER'e yazacağım korkmuyor değilim güzel bir yazı bulmam lazım :D 151515 6 yıl önce
    • Korkacak bir durum yok. BİMER bizzat Başbakanlık tarafından desteklenen, vatandaşın karşılaştığı problemleri doğrudan iletebileceği çok faydalı bir platformdur. @151515 omercik 6 yıl önce

    0

    Bulundugun bölgeye fiber çektirebilmen için öncelikle o bölgede uygun alt yapının olması ve talebin olması gerekir. Tek kişinin talebi ile olmaz. Bir de bu yatırım işidir. Bölgene yakın fiber alt yapısı yoksa bu iş olmaz.  Turk.Net  zaten uygun alt yapı yoksa söz verdiği hizmetleri veremeyeceğini baştan belirtti. Bu iş Turk.Net'te çözülür ama dediğim gibi önce bir inceleme yapmaları sonra da ne kadar talep var ona bakmaları gerekir.

    hakan hakan (15409)
    6 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol