Böylece sekme sınırını keşfetmiş oldun... Çok fazla sayıda açık sekme var. Bunu kapat ve dinlemeye devam et.

0

Spotify açılmıyor. Böylece sekme sınırını keşfetmiş oldun... Çok fazla sayıda açık sekme var. Bunu kapat ve dinlemeye devam et. hatası alıyorum. Sorun ne olabilir?

oscil oscil (1)
5 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    1

    Spotify web player  bahsettiğin sorunu yaşayan kullanıcılar var. Spotify forumda seninle aynı şekilde "Böylece sekme sınırını keşfetmiş oldun" hatasını alan kullanıcılar var ve bundan şikayet eden kullanıcılar bir kaç gündür bu durumdan şikayetçi.

    Özellikle Linux üzerinde Spotify kullanan kullanıcılar şikayet etmiş. Bir bug gibi görünüyor.  Hem Firefox hem de Chrome tarayıcılarında olabiliyormuş. Çözüm olarak Spotify app uygulaması üzerinden müzikleri açmayı önermiş birisi. Görünen o ki Spotify web eklentisinde bir bug var.

    Bazı kullanıcılar Böylece sekme sınırını keşfetmiş oldun" hatasını şu şekilde çözmüş:

    1. Spotify uygulamasını aç ve bir şarkı çal.
    2. Uygulamayı kapat, sonra web player'i tekrardan aç.

    Yine Reddit'te yazanlara göre Spotify uyulamasını açmak, kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapmak, daha sonra Spotify Web Player'i açmak sorunu çözüyormuş. Ama sorun bir zaman sonra tekrar ortaya çıkıyormuş.

    Yine bazı kullanıcılar telefondan PC'de kullandıkları kullanıcı adı ve şifreli ile Spotify App'e giriş yaktıklarında Böylece sekme sınırını keşfetmiş oldun" hatası ortadan kalkıyormuş.

    Spotify Masaüstü uygulamasını aç. Sağ alt köşede yeşil Kullanılabilir Cihazlar butoununu göreceksin. Buna tıkla. Burada muhtemelen birden fazla Web Player göreceksin. 

    spotify

    Bazı bilgisayarlarda bir hatadan dolayı burada fazla sekme görüyor ve bunları bir cihaz olarak algılıyor. Reddit ve Spotify community'de okuduklarıma göre bunu yaşayan pek çok kullanıcı var. Özellikle Linux ve Windows 10 altı kullanan kullanıcılarda ortaya çıkmış.

    hakan hakan (15394)
    5 yıl önce cevaplandı

      0

      @hakan uygulamasından da denemiştim açılmadı tekrar deneyeceğim

      oscil oscil (1)
      5 yıl önce cevaplandı

      • Linux ya da OS X kullanmıyorsun değil mi? hakan 5 yıl önce
      • @hakan windows 7 kullanıyorum oscil 5 yıl önce
      • Biraz araştırıyorum. Bulduğum çözümleri cevabıma ekliyorum. Deneyip durumu bildirirsen sevinirim @oscil hakan 5 yıl önce
      • @hakan maalesef spotify girişten sonra yine aynı hatayla karşılaşıyorum o yüzden 1. aşamayı uygulayamadım başka bir sitede 50 üstünde cihazdan giriş yapıldığında bu sorun ortaya çıkıyormuş çıkış yapınca düzeliyor nasıl çıkış yapacam giriş yapamıyorum oscil 5 yıl önce
      • @oscil telefonuna spotify app yükleyip deneyebilir misin? hakan 5 yıl önce
      • @hakan tamam deneyeceğim oscil 5 yıl önce
      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol