Boyner mobile ödeme işleminde "İşleminizi kontrol edip tekrar deneyiniz" hatası alıyorum. Ne yapmam gerek?

0

Boynerin mağazasından bir ürün beğendim yani Boyner mobil mağazasından bir ürün beğendim ve bu ürünü satın almak istiyorum. Ürünü sepete ekledim ve ürünü satın almak için bütün kredi kartı bilgilerimi vs. girdim fakat işlemi tamamla diyorum ve bana alttaki fotoğraftaki hatayı veriyor. Bütün bilgileri tekrardan kontrol ettim fakat sürekli aynı hatayı veriyor, eminim bütün herşeyin doğru olduğuna hatta "İsmimin bütün harflerini büyük harflerle yazdım olmadı" kısacası bütün aklıma ne geliyorsa hepsini denedim.

Anonim Anonim (156)
3 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Bu sorun sanırsam Boyner'in kendi mobil uygulamasında var diye biliyorum çünkü bende alışveriş yapmaya çalıştığım zaman mobil uygulamasında bu hatayı alıyorum fakat Google'den boynerin sitesinde girip ürünü sipariş etmeye çalıştığım zaman "Bankanız ile iletişime geçiniz" diyor.

    Peki bu sorun neyden kaynaklanıyor?

    Ya kartınızın limiti yok yada kredi kartı borcunuz var fakat bunu anlamanın tek bir yoluda ya mobil bankacılık "hangi bankayı kullanıyorsanız onun uygulamasını indirin" uygulamasından borcunuz veya limitinizi kontrol edin veya bankanız ile iletişime geçiniz. Eğer borunuz var ise borcunuzu ödeyin ve 2-3 dakka sonra tekrardan işlemi gerçekleştirmeyi deneyin çünkü sisteme işlemesini beklemenizde fayda var fakat buna rağmen sorununuz düzelmez ise bankanız ile iletişime geçmenizde fayda var.

    darkcrak darkcrak (5168)
    3 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol