Bozuk Görüntü Hatası

0

C:\Windows\System32\mssunoeri.dll programı Windows üzerinde çalışmak üzere tasarlanmadı veya hata içeriyor.Programı özgün yükleme medyasını kullanarak yüklemeyi deneyin veya yazılım satıcısına başvurun.Hata durumu:0xc000011e.       

 

-Hatasını uzun süredir alıyorum lütfen yardım edin

sorunlar sorunlar (1)
8 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    1-Uzun süre ne kadar? Problem öncesi bir geri alma noktası -kaydı- olup olmadığını görmek için Sistem Geri Yükleme arabirimine baktınmı?

    Sistem Geri Yükleme nedir, nasıl yapılır? (tıkla)

    2- Problemin kaynağı zaten açtığın konuda paylaştığın hata mesajında açıkça görülüyor: Bozuk mssunoeri.dll dosyası.. Fakat google'da arattım, öyle bir dll dosyası bulunamadı.Kendi işletim sistemimdede (Windows 10) bu isimli dosyaya rastlamadım. Büyük ihtimalle bu dll, Windows kurulumuyla gelmiş bir dosya değil, sonradan kurulan/yüklenen programların sisteme eklemesi.. Ama dll  dosyasının ismini yanlış yazmış olabilirsin. Bir daha bak istersen.

    3- PC'de bilmediğin, tanımadığın programları kaldırarak, derin virüs ve zararlı taramaları yapmalısın.

    Malwarebytes nedir? Malwarebytes nasıl kullanılır? (tıkla)

    4- Başlıkta "bozuk görüntü" ifadesini kullanmışsın ama konu muhtevasında bu konuda herhangi bir bilgi vermemişsin. Bozuk görüntü problemlerinin kaynağı genellikle ekran kartı ve/veya bu karta ait sürücü olur. Aygıt Yöneticisinden kontrol etmelisin.

    5-Yukarıdakiler uygulanamaz veya sonuç vermezse komut isteminden (yönetici olarak açılmalı) sfc /scannow komutuyla sistem tamiratını denersin.

     

    temmuz temmuz (12505)
    8 yıl önce cevaplandı

      0

      rundll32.exe Bozuk Görüntü hatası linkinden bozuk görüntü hatası ile ilgili detaylı bilgiyi ve sizin için sorun çıkaran program üzerinde uygulayabileceğiniz çözümü görebilirsiniz. Çözümü deneyin, işe yaramazsa bizi bilgilendirebilirsiniz.

      damlakoc damlakoc (1391)
      8 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol