Brave tarayıcı ios telefondan para (BAT) kazanma oluyor mu?

0

Merhaba iphone 7 telefondan brave uygulamasini indirdim ancak Android telefonlardan yaptığım gibi reklamları açamıyorum sag ustteki brave ödüllerini yonet sekmesi üçgen şeklindeki simgeye bastığımda brave ödüllerini kullanmak icerik üreticilerine yardimci olur diye bir sekme cikiyor onu açıp kapayabiliyorum ancak Android gibi herhangi başka bir işlem yapamıyorum ayarlarda ise brave ozel reklamları otomatik katkı vs bunlarin hiçbiri yok internette araştırdım youtubeda baktim ios telefondan brave ödüllerine tıklayınca settings var ama benim telefonda oda cikmiyor amacim ios telefondan var ise reklamları açıp tarayıcıyı kullanıp para kazanmak ayni Android telefonlar gibi yardimci olur musunuz? Sorunumu anlatabildim sanirim 

eu98 eu98 (1)
2 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Brave Rewards iOS sistemlerde (iphone tablet ve telefonlarda) artık kullanılamıyor. iOS 14 sürümünden sonra Apple firması Brave Rewards yani Brave ödülleri sisteminin kendi standartlarına uymadığını bildirdi.

    Apple firmasının uygulama kuralları arasında uygulamaların kullanıcılara para, ödül vermesi yasak. Bu sebepten yamlış tatırlamıyorsam Aralık 2020 tarihinden beri Brave Reward iOS işletim sistemine sahip cihazlarda kullanılamıyor.

    Bu durum yukarıda da yazdıklarımdan anlaşılacağı üzere Brave tarayıcısından kaynaklanmıyor. Apple firması bir yazılımın BAT türünde de olsa kullanıcılara ödül vermesine izin vermiyor.

    Şuan için Android, Linux, Windows sistemlerde BAT kazanmak mümkün. İlerleyen zamanlarda Apple cihazlar için durum değişir mi belli değil. Apple yönergelerinde bu duruma dair bir değişiklik olursa Brave Browser Rewards özelliği iOS cihazlarda da tekrar aktif edilir.

    alattin alattin (16999)
    2 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol