Brave tarayıcısı güvenilir mi? Brave mi Chrome mu Hangisi daha iyi?

0

Bir arkadaşım bilgisayarıma Brave adında bir tarayıcı yükledi. Brave Chrome'dan daha iyi bunu kullan dedi. Brave güvenilir mi ve Chrome mu Brave mi daha hızlı ve güvenilir?

ceyda ceyda (312)
2 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    Merhaba, Brave browser 2019'da tam sürüme geçti ve halen daha geliştiriliyor. Açık kaynak kodlu bir yazılım ayrıca çıktığından bu yana kullanıcı sayısı artmakta.

    Brave browser'i gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz, genelde browser değişikliği biraz zor gelebiliyor ama alıştıktan sonra kolay kolay bırakamıyorsun.

    Brave tarayıcısını kullanmanızı önerebilirim. Brave browser hem stabil, hemde fazla ram yemiyor hatta araştırmalarıma göre diğer tarayıcılara göre internet sayfalarını hızlı açıyor.

    Chrome browser, Brave browser'e göre fazla ram kullanıyor. Şahsen ben Chrome tarayıcıyı sevmiyorum.

    Peki sen hangi tarayıcıyı kullanıyorsun?

    Opera Browser kullanıyorum çünkü Whatsapp ekleme ve birçok özelliği bulunuyor yani işimi görüyor hatta baya işimi kolaylaştırıyor ama Brave'de getirirse Brave browser kullanırım.

    Kesinlikle reklam almadım :D

    darkcrak darkcrak (5168)
    2 yıl önce cevaplandı

    0

    Brave gayet güvenilir bir tarayıcıdır. Ben Chrome kullanmayı tercih ediyorum. Bence Chrome daha pratik. Ayrıca Chrome, Google'nin kendi hizmetleri ile daha rahat çalışıyor uyumluluk açısından. Ben alışkanlıktan dolayı Chrome kullanıyorum ama Brave de güzel, tercih edebileceğiniz bir tarayıcıdır.

    xbedirhanx xbedirhanx (836)
    2 yıl önce cevaplandı

      0

      Brave güvenilir bir tarayıcıdır. Son gördüşümde kullanıcı sayısı 50 milyonu geçmişti. Özellikle kripto paralar ile olan entegrasyonu ve reklam engelleme, gizlilik özellikleri ile öne çıkan hızlı bir tarayıcıdır.

      Güvenle kullanabilirsiniz.

      hakan hakan (15424)
      2 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol