Bu sayfadaki eklentiler engellendi uyarısı

0

Google Chrome ile bir web sitesini ziyaret ettiğimde, adres barında Eklenti engellendi uyarısı çıkıyor. Detaya baktığım zaman Bu sayfadaki eklentiler engellendi. Bu sayfada engellenen eklentiler: Adobe Flash Player uyarısı görüyorum.

Bu sayfadaki eklentiler engellendi uyarısı neden çıkıyor?

murat murat (12492)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Google Chrome bir web sitesini ziyaret ettiğinizde otomatik olarak Flash Player ile oynatılması gereken öğeleri engeller. Google Chrome bunu güvenlik sebebi ile yapar.

    Özellikle Adobe Flash Player son dönemde fazlaca güvenlik açığı barındırmaya başladı.  Pek çok fidye virüsü bu tür açıklar ile bilgisayarlara bulaştırıldı. Bu sebepten dolayı Chrome bu tür eklentileri otomatik olarak engelliyor.

    Web sitelerinde özellikle reklam alanları flash ile hazırlanmış animasyonlar barındırıyor olabilir. Chrome bu animasyonları göstermeyecektir.

    Eğer Flash ile oynatılması gereken öğeyi gerçekten oynatmak istiyorsanız bunu Chrome üzerinde aktif etmelisiniz. Bu sayfadaki eklentiler engellendi uyarısı simgesini tıkladığınızda Bu seferlik tüm eklentileri çalıştır seçeneğini tıklarsanız, flash video oynatılmaya başlayacaktır.

    murat murat (12492)
    7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol