Bu sayfayı açmaya yetecek kadar bellek yok

0

Google Chrome ile bir web sitesini açmak istediğimde Bu sayfayı açmaya yetecek kadar bellek yok hatası veriyor ve sayfa açılmıyor.

Google Chrome Bu sayfayı açmaya yetecek kadar bellek yok hatasının çözümü nedir?

hakan hakan (15409)
6 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Eğer Google Chrome ile bir web sitesini ziyaret etmek istediğinizde Bu sayfayı açmaya yetecek kadar bellek yok hatası alıyorsanız bunun anlamı bilgisayar belleğinizde yer kalmadığı, belleği kullanan çok fazla programın açık olduğudur.

    Örneğin Word programı ile onlarca sayfa açtığınızda veya birden fazla tarayıcı kullanıp, çok fazla sekme açtığınızda Bu sayfayı açmaya yetecek kadar bellek yok hatası alırsınız.

    Yine Photoshop gibi belleği fazlaca kullanan programlar açıksa karşınıza Google Chrome'da Bu sayfayı açmaya yetecek kadar bellek yok hatası çıkabilir.

    Bu sayfayı açmaya yetecek kadar bellek yok hatasının çözümü için açık olan uygulamaları, tarayıcı sekmelerini kapatın.  Kullanmadığınız fakat açık olan programlar bilgisayar belleğini tüketir. Bu da bu tür hatalara yol açar.

    Belleği tam anlamıyla boşaltmak için bilgisayarı yeniden başlatabilirsiniz. Elbette kalıcı çözüm için bilgisayar RAM'ini artırmak da fayda var.

    hakan hakan (15409)
    6 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol