Bu ürünün yükleme kaynağı kullanılamıyor hatası

0

Denetim masası > programlar ve özelliklerden bir programı kaldırmak istediğimde Bu ürünün yükleme kaynağı kullanılamıyor. Kaynağın var olduğundan ve buna erişebildiğinizden emin olun hatası alıyorum.

Örneğin Skype kaldırmak istediğimde Bu ürünün yükleme kaynağı kullanılamıyor. Kaynağın var olduğundan ve buna erişebildiğinizden emin olun hatası veriyor.

Bu ürünün yükleme kaynağı kullanılamıyor. Kaynağın var olduğundan ve buna erişebildiğinizden emin olun hatasının çözmü nedir?

hakan hakan (15409)
8 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Bir program kaldırmak istediğinizde 

    Bu ürünün yükleme kaynağı kullanılamıyor. Kaynağın var olduğundan ve buna erişebildiğinizden emin olun hatası alıyorsanız hatanın çözümü için şunu deneyin:

    Kaldırmak istediğiniz programı yeniden yükleyin. Seçenek olarak sunulursa kurulum sırasında programı onarın. Daha sonra tekrardan kaldırmayı deneyin.

    Windows işletim sistemi, program kurulumları sırasında kurulım paketlerini C:\Windows\Installer klasörüne kopyalar. Bu klasörler msp (Windows Installer patch) ve msi uzantılı dosyalar bulunur.  .Msp uzantısı programlara ait yamaları ve güvenlik güncellemelerini, msi ise kurulum dosyalarını ve bilgilerini içerir.

    Bu dosyalar genel olarak programlara ait kurulum bilgilerini ve kurulum dosyalarını içerir.

    Bu dosyalarda oluşan bir hata size Bu ürünün yükleme kaynağı kullanılamıyor. Kaynağın var olduğundan ve buna erişebildiğinizden emin olun hatası verir. En pratik çözümü programı yeniden yüklemektir.

    Diğer bir çözüm uygun .msi ve .mps dosyalarını Installer klasörüne yüklemektir. Bu biraz daha zor ve zahmetlidir.

    hakan hakan (15409)
    8 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol