Bu uygulama pc'nizde çalışmıyor

0

https://hizliresim.com/Kq7HM1

arkadaşlar ss de gordugunuz gibi antivirüs programı indirince bu hatayı alıyorum düzelme gibi bi durumu var mı yoksa formatlık mı oldu bilgisaray şimdiden tşkederim.

abdullah53 abdullah53 (35)
3 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Bana sorarsan bilgisayarına format at çünkü bir sürü crack ,bir sürü korsan uygulama ve hile kullandığından bilgisayarda bir sürü virüs var ve bu virüslerde system vs. sıçramış gibi görünüyor bana sorarsan temiz bir format at ve daha da crack veya oyun hilesi indirme

    darkcrak darkcrak (5168)
    3 yıl önce cevaplandı

    • Bu konuda haklısın baya bilmediğim uygulama yükledim ilk kez pc format görcek bakalım yenisi nasıl olcak :D abdullah53 3 yıl önce
    • :D @abdullah53 darkcrak 3 yıl önce

    0

    Virüs yüzünden oluyor bu. CMD'yi sağ tıklayıp yönetici olarak açıp sırasıyla;

    1. DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth
    2. DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth

    Yazın ve işlem bitince sistemi yeniden başlatın. Yeniden CMD'yi açıp " sfc/scannow " yaz. Kaspersky ve  Malwarebytes yüklenmiyorsa birde Nod32 dene. İndir yine çalıştırmayı dene, program kurulursa, sistemi güvenli modda başlatıp virüsleri bu şekilde silmeyi dene. Bilgisayarında ki virüs uygulamaların çalışmasına engel oluyor, formatlık bile olabilir şu durumun.
     

    Buradan dosyayı indirip yönetici olarak çalıştır.

    Windowsu korsan mı kullanıyorsun ? Bu hatayı almanın sebebi indirdiğin/kullandığın virüs kaynaklı yazılım, hile, korsan uygulamalar yüzünden bu hatayı alıoyrsun. Şuan sisteminde virüs var, bu bariz belli, format atman gerekebilir, yazdıklarıma rağmen çözülmediyse 64 Bit olarak temiz bir format at derim, ve hile yazılımı kullanma.

    hydra hydra (3800)
    3 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol