Bu video mevcut değil youtube hatası

0

Youtube'de tıkladığım tüm videolarda bu video mevcut değil hatası alıyorum. Daha önceden böyle bir sorun yoktu. Sabah youtube'de video izleyebiliyordum. Bir program filan da yüklemedim. Sorun ne olabilir?

alivecan alivecan (337)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Muhtelen superonline kullanıyorsun. Şuanda superonline kullanıcıları Youtube videolarında bu video mevcut değil hatası alıyorlar. Genel bir sorun var.  Bazı kullanıcılarda sorun düzelmeye başladı.  Tekrar kontrol etmende fayda var sende de düzelmiş olabilir.

    bu video mevcut değil youtube hatası normalde silinen, kaldırılan videolarda alınır tüm videolarda bu video mevcut değil hatası alınıyorsa ilk olarak servis sağlayıcıdan şüphe etmekte fayda var.

    Benim önerim bir daha bu video mevcut değil hatası alırsan ilk önce bir VPN üzerinden Youtube'a girmeyi dene ve Youtube videoları açılıyor mu kontrol et. VPN üzerinden girdiğinde açılıyorsa kesin servis sağlayıcınla ilgili bir sorun vardır. Bu durumda biraz beklemende fayda var. 

    Özellikle superonline servis sağlayıcında ayda bir kaç defa buna benzer bir Youtube sorunu yaşanıyor. Daha önceden de Youtube de bu video mevcut değil hatası alanların tamamı neredeyse superonline kullanıyordu.

    VPN için Opera tarayıcı kullanabilirsin: Opera'da VPN nasıl açılır, aktif edilir?

    Ya da başka doğrudan bir VPN kullanabilirsin: VPN Programları için tıkla

    hakan hakan (15409)
    5 yıl önce cevaplandı

    • Dediğin gibi az önce düzeldi. Şimdi açılıyor hakan abi. Opera ile denemek aklıma gelmedi. Firefox ile denemiştim. alivecan 5 yıl önce
    • @alivecan superonline arada böyle bir saçmalıyor ama sebebini anlamış değilim. hakan 5 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol