Bu videonun sahibi, videonun indirilmesine izin vermiyor

0

Telefonuma Youtube Go yükledim ve video indirmek istiyorum.

Videoyu tıkladığımda Temel Kalite, Standart Kalite, Yüksek Kalite olarak seçenekler geliyor. Bunlardan birini seçiyorum. Normalde aktif olan indir butonu pasif durumda gri renkli. Tıkladığımdaysa Bu videonun sahibi, videonun indirilmesine izin vermiyor hatası veriyor. Bunun sebebi ne olabilir?

hakan hakan (15409)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Youtube Go Bu videonun sahibi, videonun indirilmesine izin vermiyor hatasının çözümü nedir?

    Youtube Go uygulaması internete bağlı değilken video izleyebilmesine olanak sağlayan bir uygulamadır. Youtube Go üzerinden Youtube videolarını legal olarak indirebilirsiniz.

    Fakat  bu tüm Youtube videolarını download edebilirsiniz anlamına gelmiyor. Öncelike video yayıncısının videoyu yüklerken buna izin vermesi gerekiyor. Yani bu video indirilebilir olsun diye ayarlaması gerekiyor.

    Eğer indirmek istediğiniz videonun yayıncısı buna izin vermediyse karşınıza Bu videonun sahibi, videonun indirilmesine izin vermiyor uyarısı çıkar ve videoyu indiremezsiniz.

    Bu videonun sahibi, videonun indirilmesine izin vermiyor bir hata değil bilgilendirme mesajıdır. Bunu bir ayarla çözebilmeniz mümkün değildir. Youtube Go'nun çalışma şekli bu şekilde. 

    hakan hakan (15409)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol