BUGCODE_USB_DRIVER mavi ekran hatası nasıl çözülür?

0

Benim Hp probook 6450b laptopum var ve driverlerini guncelledikten sonra bugcode_usb_driver adli mavi ekran hatasini alıyorum ne yapmam lazim ?

azatfiratcimen azatfiratcimen (1)
8 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz bunu da belirtmeniz iyi olurdu.

    Internette sorununuz üzerine biraz araştırma yaptım.Sorununuz yüklediğiniz sürücünün Windows tarafında tam olarak uyumlu olmaması.Sorunun sebebi yaptığınız Windows Güncellemesi ve Driver güncellemesi de olabilir.

    Sorun olmayan bir önceki tarihe geri dönmeniz veya yüklediğiniz en son güncellemeyi kaldırmanız gerekebilir.Tabi bu sürücü ve güncelemeler USB ile ilgili olmalı ya da Hp nin sitesinden notebookunuz USB driverlerinin (chipset) en son sürücüsünü işletim sisteminize uyumlu olacak şekilde indirip yüklemelisiniz.

    Bu sorun daha yeni format atılmış notebooklarda çıkmaktadır ve kaynağı sürücü uyumsuzluğudur.

    Bu sorunun devam etmesi üzerine Windows işletim sisteminizi daha yeni sürümlere güncellemeyi deneyebilirsiniz.Örneğin; Windows 8, Windows 10 daha güncel sürücüler barındırıyorlar.

    Umarım sorununuzu çözersiniz.

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    8 yıl önce cevaplandı

      0

      Windows 7 Ultimate 64 bit kullanıyorum sorun yok şuan çünkü ekran kartı driveri yüklü değil giriyorum intelin sitesinden otomatik güncelleme programından güncelliyorum başka driver yükleme programlarını denedim driver  booster denedim ne yazıkki ekran kartı driverinin en son sürümü kurulunca 5 10 dk sonra  o hata gelmeden önce ekran hafif çizilmeye başlıyo belli bi zaman aralıklarıyla ve usb girişlerine elektrik  gitmiyor gitse bile mause felan haraket etmiyor. Aşşağıda sistem özelliklerime ait olan txt dosyasını veriyorum hangi güncellemeleri indireceğimi söylerseniz sevinirim.

      https://yadi.sk/i/Z_-6RPx8iUERN

      azatfiratcimen azatfiratcimen (1)
      8 yıl önce cevaplandı

      • Bu sorun bir şekilde driver uyumsuzluğu yüzünden meydana geliyor.Bu yüzden bazı driverleri olduğu gibi bırakmak gerekebiliyor.Internette bu sorun hakkında bir araştırma yaptım ve sorununu çözen birisi Windows Güncellemelerini elle yaparak hepsini yüklemediğini söylemiş.Yüklemediği güncelleme kodu "Windows 7 Güvenlik Güncelleştirmesi (KB2862330)" .Sizde bu sorunu yaşamamak için bu güncellemeyi yüklememeyi deneyebilirsiniz.Yükleme yaptıysanız Yüklü Güncelleştirmeleri kaldır ekranından bu güncelleştirmeyi kaldırmayı deneyin.Ayrıca dediğim gibi bir çözüm yolu üretemezseniz bilgisayarınızı windows 8 veya windows 10 kurup deneyin ve drivleri otomatik bulmasını sağlayın siz driver güncelleme işlemi yapmayın. ismailsarp 8 yıl önce
      • Minidump klasörünün analizi sizce neden kaynaklanıyor bunlar? https://yadi.sk/d/ng6RJS32iUmRB azatfiratcimen 8 yıl önce
      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol