Bulut tabanlı depolama.

0

Bulut tabanlı depolama aracı olarak satın alma ihtiyacınız olsaydı, verilerin güvenlği ve ekonomik olarak hangisini seçerdiniz?

Hangisini tavsiye edersiniz.? (One Drive,Google Drive, Yandex Disk vs.)

ankarali ankarali (3)
2 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Merhaba,

    Gogle Drive kullanıyorum memnunum ücretsiz 15 GB depolama alanı yetiyor bana.

    OneDrive'ı kullanıyordum bir problemden dolayı kullanmamaya başladım. (OneDrive tavsiye etmem zaten)

    OneDrive neden tavsiye etmiyorum?
    OneDrive kullanmıyordum kullanayım dedim güzel uygulama bilgisayardaki her şeyi yedekliyor eyvallah ama gta 5 yükledikten sonra oyunu açtım açılmadı her yolu denedim olmadı, en son oyunu silip OneDrive devre dışı bıraktım oyunu indirdim açtım açıldı.

    OneDrive'ın böyle sorunu var işte onun dışında gayet güzel.

    Yandex Disk'i bir dosya indirirken "Yandex Disk'e kaydet" dediği için kullanıyorum.

    ---

    En iyisi Google Driver

    ilkaybaki16 ilkaybaki16 (572)
    2 yıl önce cevaplandı

    • Cevabınız için teşekkür ederim. Google drive 15 GB ücretsiz alanı yeterli olmuyor bana maalesef. Ama kullanım açısından dediğiniz gibi yine google drive galiba. Google depolama alanınını satın alcam ol halde. ankarali 2 yıl önce
    • Rica ederim, Google servisleri nedense bana güven veriyor. ilkaybaki16 2 yıl önce

    0

    Ben hem Google Drive hem de Microsoft OneDrive kullandım. Ekonomik ve depolama miktarı olarak Microsoft OneDrive daha kullanışlı bence. Sebeplerine gelecek olursak, yıllık planda Microsoft OneDrive kullanırsanız Google Drive'a göre yaklaşık 45 tl kâr ediyorsunuz. Ayrıca Microsoft OneDrive'da daha avantajlı depolama miktarı teklifleri var. Google Drive'da en az 100gb depolama alanına geçebiliyorsunuz, bulut depolama için 100gb gerçekten büyük bir sayı. Ancak Microsoft OneDrive'da ihtiyacınıza göre daha az miktarda paketler alarak sadece ihtiyacınız kadar depolamaya geçip hem depolama miktarından tasarruf edebilirsiniz hem de fiyattan. Güvenlik olarak ise, standart bir kullancı için her iki seçenek de gayet yeterlidir. Tabii, Google Drive'ın da önde olduğu yerler var. Örneğin, bence Google Drive daha kullanıcı dostu. Microsoft OneDrive'ın kullanıcı arayüzü, dosyaları paylaşma, başka bir yere aktarma vb. işlemleri Google Drive'a göre daha zayıf. Ancak kullanışı çok etkileyecek bir eksi yok Microsoft OneDrive'da. Benim size tavsiyem daha tasarruflu olan Microsoft OneDrive.

    xbedirhanx xbedirhanx (836)
    2 yıl önce cevaplandı

    • Cevabınız için teşekkür ederim. Değerlendirme ve yorumlarınızı dikkate alacağım. Verilerin ve dökümanların önemli ve fazla olmasından dolayı 1 TB gibi bir alana ihtiyacım olacak. ankarali 2 yıl önce
    • Rica ederim:) xbedirhanx 2 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol