Call of Duty Strike Team durduruldu hatası nasıl çözülür?

0

İnternetten Call of Duty Strike Team apk ve data dosyasını indirip kurulumu her şeyi yaptım oyuna girdiğimde durduruldu hatası alıyorum. Strike Team durduruldu sorununu nasıl çözebilirim?

Call of Duty Strike Team durduruldu hatası nasıl düzeltilir?

omercik omercik (9418)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Call of Duty Strike Team durduruldu, açılmıyor hata veriyor. Sebebi nedir?

    Strike Team durduruldu hatası vermesinin sebebi telefonunuzda Google Play Store'un aktif bir şekilde çalışıyor olmasıdır. Şöyle ki, Call of Duty Strike Team oyunu normalde Play Store'da yok. Oyunu telefona apk olarak kurup açmaya çalışırken, benim tahminimce Play Store'a bağlanıp arka planda bir şeyleri kontrol ediyor, fakat oyun Play Store'da olmadığı için bu kontrolü sağlayamıyor ve geçemiyor. Bunun sonucunda da Call of Duty Strike Team hata veriyor açılmıyor, durduruldu sorunu ortaya çıkıyor.

    Call of Duty Strike Team durduruldu hatası nasıl çözülür?

    Strike Team durduruldu hatasını çözmek için, oyunun Play Store'a bağlanıp kontrol etmesini engellemek gerekli. Bu da anca Play Store'u telefondan devre dışı bırakarak çözülebilir. Call of Duty Strike Team durduruldu hatasını çözmek için Play Store'u devre dışı bırakmanız gerekiyor.

    Google Play Store etkinleştirme ve devre dışı bırakma nasıl yapılır? linkine tıklayarak Play Store'u hem etkinleştirme, hem de devre dışı bırakmayı öğrenebilirsiniz.

    Google Play Store'u devre dışı bıraktığınız zaman Call of Duty Strike Team durduruldu hatası vermeyecek. Oyunu sorunsuz bir şekilde oynayabilirsiniz.

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol