camtasia studio ne işe yarar benim kafamı fena karıstırdı

0

hocam oncelikle merhaba ben facebookta kız arkadasımla kameralı konustum bizim pcdede camtasia studio mu ne o program kayıtlı o program yuzunden bizim facebookta ki görüntülü konusmamız pc ye otomatik kaydolmamıstır dimi yani ltfen yardım edin çok kotu durumdayım kız arkadasımla acık sacıktık ve daha sonra pc yi saattim yanı pcye kaydolmamıstır dimi o görüntülerimiz 

takintilik123 takintilik123 (-3)
9 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    Camtasia Studio Nedir ?

    Camtasia Studio tek bir yazilim degil bir yazilimlar toplulugudur. Vidyo görüntülerinden olusan egitimlerin hazirlanmasinda kullanilan Camtasia Studio ile ekraninizin tümünü, belli bir bölgesini yada seçtiginiz bir pencerenin içerigini kaydedebilir (pencereyi seçtiginizde menüleri ve kenarlari kaydetmeyebilirsiniz) daha sonra bu görüntülere ses (kayit yaparken de ses alabilirsiniz), resim, yazi, otomatik tarih, saat, süre, simge (watermark) ekleyebilir, istemediginiz kisimlari çikarabilir ve CD üzerinden çalisacak dersler hazirlayabilirsiniz. Eger ders birden fazla vidyodan olusuyorsa Camtasia Studio içerisindeki MenuMaker adli yazilimla herhangi bir kodlama islemi yapmadan menü hazirlayabilirsiniz. Menü CD taklildiginda otomatik olarak görüntülenir ve kullanan kisi istedigi egitimi izleyebilir.

    Camtasia Recorder

    Ekrani kaydetme isini yapar. Tek olarak da satilan Camtasia Recorder normal bir ekran kayit programindan çok daha yetenekli. Görüntü kaydederken sesi de alabilir veya sesi daha sonra ekleyebilirsiniz. Fare ve klavye ile ilgili çesitli efektler (sag veya sol tiklamanin vurgulanmasi, fareyi saklama, tus vuruslarina ses ekleme gibi) ekleyebilirsiniz.

    Camtasia Effects

    Bu program ile vidyo görüntülerinize, sekiller resimler, yazilar vurgulamalar ekleyerek dikkati önemli bir noktaya çekebilir veya ek açiklamalar yapabilirsiniz. Eklediginiz elemanlar zaman çizgisinde sizin belirlediginiz zaman araliklarinda ekranda görüntülenirler.

    Camtasia Producer

    Vidyo görüntülerinizi parçalara ayirbilir, birlestirebilir, istemediginiz kisimlari çikarabilir ve ses ekleyebilirsiniz. Kullanimi çok basit olan bu yazilimla görüntülerin son halini avi, mpeg, swf gibi çok kullanilan biçimlerde ihraç edebilirsiniz. Eger videonuzu veya vidyolar dizinizi .swf olarak ihraç edecekseniz Camtasia Producer seçiminize bagli olarak, olusturan görüntünün altina kontrol dügmeleri (çalistir, durdur...) ekleyebilir.

    Camtasia MenuMaker

    Dersinizi parçalara bölmüsseniz ve bilgisayar üzerinde kullanilacak bir CD hazirlamak istiyorsaniz MenuMaker ile bir menü hazirlayabilir ve uygun dügmeye basildiginda uygun dersin görüntülenmesini saglayabilirsiniz. Ayrica menünün arkaplan resmini de istediginiz gibi degistirebilirsiniz.

    Camtasia Player
    Hazirladiginiz videolari görüntüler.

     

    kaynak

    feritarslan feritarslan (303)
    9 yıl önce cevaplandı

    • Yazar tabiki ama sen için rahat etsin diye konuşmaya başlayacağın zaman arkadaşınla F10 tuşuna bas hatta 5 dk ara ile F10 tuşuna bas feritarslan 9 yıl önce

    0

    ya ben camtasia studionun acıklamasını istemedim ki soruma cevap aalamadım lütfen tekrar cevap istiyom

    takintilik123 takintilik123 (-3)
    9 yıl önce cevaplandı

    • sen programı başlatmadıysan çalışmaz zaten feritarslan 9 yıl önce
    • ayrıca açtığın başlığı iyi oku üşengeçlik edip yazıların hepsini okumazsan ne olduğunu anlayamazsın sorunada cevap alamazsın haliyle feritarslan 9 yıl önce

    0

    Camtasia Studio kendiliğinden devreye girmez. Programın bilgisayarınızda yüklü olması sorun yaratmaz. Sizin

    Camtasia Studio  programını açıp kaydı başlatmış olmanız gerekir. Panik yapmanıza gerek yok. Siz Camtasia Studio programı açıp kayıt tuşuna basmadıysanız görüntüleriniz kaydedilmemiştir.

    murat murat (12492)
    9 yıl önce cevaplandı

    • Hayır getirmez. Özellikle Camtasia Studio programını açıp çalıştırmanız lazım kayıt için murat 9 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol