Canon E414 yazıcı alınır mı?

0

Ev için sadece ders notları vs. çıkarmak için kullanabileceğim bir yazıcı arıyorum.A101 de satılacak olan canon e414 yazıcı sizce işimi görürmü 179 Tl fiyatı var tam dolu kartuş yazıyor. Bu fiyat aralığında maksimum 200 Tl olacak şekilde sizin tavsiyeleriniz nelerdir?

ahakan ahakan (100)
4 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    1

    Canon E414 yazıcısını aynen senin dediğin biri 3 ay önce A101 online mağazasından satın aldım. 3 Aydır evde kullanıyoruz. Herhangi bir sorun çıkartmadı. Hem fotoğraf bastım hem de çocuk için resim benzeri çıktılar alıyoruz. Belirttiğin fiyat aralığında alabileceğin en iyi yazıcı bu. 

    Bu tür yazıcılarda kartuj her zaman çok daha pahalı olur. Eğer çok fazla baskı almayacaksan sorun değil ama çok baskı alacaksan muadil kartuj alman gerekebilir. Hatta geçenlerde bir arkadaşımda gördüm bu tür yazıcılar artık ilave kartuş tankı bağlıyorlar. Bu hem baskı maliyetini düşürüyor  hem de daha fazla baskı alabiliyorsun. 

    Ders notları basman için bir de ip ucu vereyim, baskı ayarlarından Baskı kalitesini: Taslak olarak  seçmen sana tasarruf sağlayacaktır.

    Sonuç olarak Canon e414 ev kullanımı, öğrenci kullanımı için ideal, ucuz bir yazıcıdır. Ayrıca tarayıcı özelliği de bulunmakta.

    alattin alattin (16984)
    4 yıl önce cevaplandı

    • Söylediklerinizi yapacağım. Teşekkürler. ahakan 4 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol