Casper laptop açılmıyor siyah ekranda kaldı

0

Casper excalibur g650 adlı laptobu birkaç ay önce almıştım. Böyle sorunlar bazen oluyordu ve birkaç dakika sonra açılıyordu. Fakat bu sefer power tuşu birkaç saniye yanıyor, kapanıyor, biraz daha uzun yanıyor, kapanıyor ve hiç açılmıyor. Şarz alıyor. Fakat ekranda hiç bir hareket yok. Tamamen kapalı. Birkaç gündür böyle. Pili de vidalı olduğu için kolayca sökülemiyor. Sizce ne yapmalıyım?

kullanici72269 kullanici72269 (1)
5 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Bir kaç aylık PC olduğuna göre en iyisi problem çözümü için yetkili teknik servise başvurmak olacaktır. Eğer donanım kaynaklı bir problem ise garanti kapsamında ücretsiz hallederler. Eğer kullanıcı hatasından kaynaklanıyorsa yada yazılimsal bir problem ise sana bunu söylerler; istedikleri ücretide belirterek çözüm isteyip istemediğini sana sorarlar. Bu şekilde en azından problem sebebini öğrenmiş olursun. Ayrıca -tecrübesizliğinide göz önünde bulundurarak- yazılımsal problemide ücretsiz olarak çözebilirler.

    Özet olarak; bir yetkili servise başvurman iyi olabilir. Aksi halde yanlış yönlendirmeler sonucunda yanlış müdahalelerde bulunabilir ve daha ciddi problemlere sebep olabilirsin. Tecrübesizliğinide göz önünde bulundurarak sana bunu tavsiye ediyorum.

    temmuz temmuz (12505)
    5 yıl önce cevaplandı

      0

      Hocam aynı sorun bende de var. Sorununuz çözüldüyse nasıl bir yol izlediniz bana da söyler misiniz ?

      erre1122 erre1122 (1)
      3 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol