Casper Laptop Açılmıyor!

0

Pes 2016 oynarken birden kapandı. Bilgisayar sarjdaydi. Sonra biraz bekleyip yeniden şarja taktım. bu sefer bilgisayarda şarj lambasi yanarken acmayi denedigimde ışık sönüp pc açılmıyor ve daha onceden sarj aletinden ses gelmezken bu olaydan sonra geliyor ne yapmam lazım? 

ceylans ceylans (1)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Şarj aletini (adaptörü) değiştirmen lazım.

    Edit: Şarj aletinin ve bataryanın durumlarından emin olabilmek için uyumlu olanlarını bularak deneyebilirsin. Eğer bunlarlada açılmazsa o halde geriye anakart ile alakalı bir problem kalırki eğer böyleyse zaten sen ona bir çözüm sağlayamazsın. O halde bir teknik servise gösterilmesi gerekir.

    Birde -eğer tek batarya ilede açılmıyorsa- bataryayı çıkararak sadece şarj adaptörü ile dene bakalım. Belki batarya bozulmuştur ve bu sebeple şarj adaptörü ondan etkilenerek ses çıkarıyor ve PC'yi açamıyor olabilir. Bunlar tahmin olarak akla gelen şeyler. Doğruluğu ve/veya yanlışlığı denemeler yaparak anlaşılabilir.

    temmuz temmuz (12505)
    7 yıl önce cevaplandı

    • Adaptoruyle denedigimde de acilmiyor ama sorun sarj aletinde olsa sarj takili degilken acilmaz miydi? ceylans 7 yıl önce
    • Batarya ile kullanıyorsan elbette açılmalı. Ben şarj aletinden ses geldiğini söylemen üzerine bu parçanın bozuk olduğunu belirttim. Ama ayrıca başka bir problemi daha olabilir. Mesajımın alt kısmına yeniden bak. temmuz 7 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol