Casper VIA S10 tablet nasıl sıfırlanır?

0

Casper VIA S10 nasıl sıfırlanır?

Casper VIA S10  nasıl resetlenir?

hakan hakan (15409)
6 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Casper VIA S10 Android işletim sistemine sahiptir. Bu sebepten Android işletim sistemindeki sıfırlama rutini uygulanabilir. Eğer Casper VIA S10  tableti fabrika ayarlarına getirmek istiyorsanız şu adımları izleyebilirsiniz:

    Önemli: Tablet sıfırlama işleminde tüm verileriniz silinir. Sıfırlama işlemine başlamadan önce tabletin %100 şarjlı olduğundan da emin olun.

    Casper VIA S10 tableti fabrika ayarlarına döndürme / sıfırlama:

    1. Casper VIA S10 Android içinde menü bölümündeki Ayarlar’a dokunun
    2. Yedekle ve Sıfırla seçeneğine dokunun.
    3. Fabrika verilerine sıfırla seçeneğine dokunun.
    4. Tableti sıfırla seçeneğine dokunun.
    5. Her şeyi sil seçeneğine dokunun.

    En son adımda tabletinizi sıfırlamak için sizden onay alacaktır. Tamam butonuna dokunun ve sıfırlama işlemi başlasın. Bu işlem Casper VIA S10 tableti fabrika ayarlarına döndürür. Yani sizin ilk aldığınız zamanki haline gelir. Tüm veriler, resimler, videolar, uygulamalar bu işlem sonrasında silinir.

    Casper VIA S10 tableti hard reset olarak adlandırılan ve işletim sistemi dahil tüm verilerin silinip yeniden yüklendiği işlemi uygulamak istiyorsanız aşağıdaki işlemi yapın. Bu işlem sadece tablette gerçek anlamda sorun varsa yapılmalıdır. İşleme başlamadan mutlaka talet %100 şarjlı olmalıdır.

    Casper VIA S10 hard reset:

    1. Casper VIA S10 tabletinizin açma kapama düğmesine basılı tutarak tam olarak kapatın.
    2. Casper VIA S10 tablet tam olarak kapandığında bir parmağınızla Ses Açma / +  tuşuna basılı  tutun ve diğer parmağınızla  Açma kapama düğmesine basılı tutarak tableti açın.
    3. Recovery ekranı (Kurtarma ekranı) gelene kadar tuşlara basılı tutun.  Casper logosu geldiğinde parmaklarınız tuşlardan çekin.
    4. Kurtarma ekranı geldiğinde Ses Kısma / - tuşu ile menüde hareket edin ve  Recovery üzerine gelip  açma kapama düğmesine basın. Bu düğme onay işlemi için kullanılır.
    5. Ekrana gelen menüden Ses Kısma (-) tuşu ile Wipe data / factory reset seçeneğini seçin ve onay için  açma kapama düğmesine basın.
    6. Daha sonra karşınıza gelen ekranda Ses Kısma / - ile alta gelin Yes – Delete All User Data seçeneğini seçin ve açma kapama düğmesine basın. Bu işlem ile tabletteki tüm veriler silinecektir.
    7. Format işlemi başlayacak. İşlem bitene kadar bekleyin.
    8. En son karşınıza Reboot System Now (şimdi sistemi yeniden başlat ) seçeneği gelecektir. Açma kapama düğmesine basın. Bu işlem sonunda tablet sıfırlanmış olarak yeniden açılacaktır.

    Casper VIA S10 hard reset işleminde tabletin işletim sistemi yeniden kurulur.

    hakan hakan (15409)
    6 yıl önce cevaplandı

    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol