Catalyst control center'da yüksek performansı aktif edilemiyor

0

Tarayıcı üzerinden bir oyun oynuyorum ve yüksek performansta oynamam için Amd catalyst control center'dan yüksek performansı aktif etmem gerekiyor. Fakat Bu ayar kilitli ve güç tasarrufunda çalıştırıyor. Bu kilidi nasıl açabilirim?

redist35 redist35 (1)
8 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Merhaba öncelikle bu sorunla karşılaştıysanız Ekran kartı sürücülerinizin doğru olarak kurulduğundan emin olmak gerekiyor.Bunun için Bilgisayar-->Özellikler--> Aygıt yöneticisi 'nden Görüntü Bağdaştırıcıları na geldiğinizde ekran kartının doğru olarak kurulduğunu(Genelde modeli yazar) ve yanında Sarı ünlem işareti olmadığına dikkat edin.Eğer bilgisayarınızda iki ekran kartı varsa ikisine de bakmak gerekiyor.Böyle bir durumla karşılaştıysanız.Ekran kartı modelinize göre üreticisinin web sitesinden En son yazılımını kendi işletim sisteminize göre indirerek tekrar yükleyin.

    Eğer ünlem veya herhangi bir sorun görmüyorsanız Catalyst Control Center yazılımıyla ilgili bir durumda olması muhtemel.İlk olarak Denetim Masası'ndan Programları Kaldır'a tıklayın ve AMD Driverler'inin tamamını silin.Bilgisayarı yeniden başlatılmasını isteyecektir.Başlattıktan sonra en güncel sürücüyü yükleyerek tekrar deneyin.

     Yazlımı kurduktan sonra Masaüstünde boş bir yere tıklayarak V

    Merhaba öncelikle bu sorunla karşılaştıysanız Ekran kartı sürücülerinizin doğru olarak kurulduğundan emin olmak gerekiyor.Bunun için Bilgisayar-->Özellikler--> Aygıt yöneticisi 'nden Görüntü Bağdaştırıcıları na geldiğinizde ekran kartının doğru olarak kurulduğunu(Genelde modeli yazar) ve yanında Sarı ünlem işareti olmadığına dikkat edin.Eğer bilgisayarınızda iki ekran kartı varsa ikisine de bakmak gerekiyor.Böyle bir durumla karşılaştıysanız.Ekran kartı modelinize göre üreticisinin web sitesinden En son yazılımını kendi işletim sisteminize göre indirerek tekrar yükleyin.

    Eğer ünlem veya herhangi bir sorun görmüyorsanız Catalyst Control Center yazılımıyla ilgili bir durumda olması muhtemel.İlk olarak Denetim Masası'ndan Programları Kaldır'a tıklayın ve AMD Driverler'inin tamamını silin.Bilgisayarı yeniden başlatılmasını isteyecektir.Başlattıktan sonra en güncel sürücüyü yükleyerek tekrar deneyin.

    Yazılımı kurduktan sonra Masaüstünde boş bir yere tıklayarak Catalyst Control Center'i açın

    Programı açtığınızda Gelişmiş Ayarları aktif etmek için sağ üstte yer alan Tercihler butonuna tıklayın ve açılan menüden Gelişmiş Görünüm seçeneğini seçin.

    Gelişmiş Görünüm aktif olduğunda sol kısımda Güç seçeneğinin aktifleştiğini göreceksiniz.

    Güç seçeneğine tıklayın ve alttaki açılan menüden Değiştirilebilir Grafikler ayarlarına gelin.

    Bu kısımda hangi programların yüksek performans kullanacağını ayarlayabilirsiniz.Yüksek performans istediğiniz programın Uygulamalar kısmında olduğuna dikkat ediniz.Yüksek performans ile kullanmak istediğiniz programı Uygulamalar kısmında göremediyseniz Gözat butonuna tıklayarak .exe uzantılı uygulamanızı seçin(Bu bir tarayıcıda olabilir).Programınızı bulup seçtikten sonra Uygulamalar kısmında programınızın üstüne tıklayarak Yüksek Performansta çalışmasını sağlayın.

     

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    8 yıl önce cevaplandı

      0

      Tamam hepsini uyguladım fakat yüksek performansa almak istediğim uygulama kilitli..

      redist35 redist35 (1)
      8 yıl önce cevaplandı

      • Eğer tarayıcı oyunu oynuyorsanız farklı tarayıcıların uygulama dosyalarını ekleyerek(.exe) deneyiniz. ismailsarp 8 yıl önce
      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol