Chrome' da Movie Mode Problemi

0

Dün Movie Mode 1.0.4 programı anlamadığım bir şekilde chrome' a yerleşti ve şimdi de silemiyorum maalesef. AdwCleaner, Yet Another Cleaner (YAC), Malwarebytes, Junkware Removal Tool gibi istenmeyen eklenti ve ana sayfa gaspçılarını silen programları da denediysem de sonuç alamadım. Regedit üzerinden Chrome' a baktım ama program gözükmüyor bulamadım. C:\Users\default.default-pc\AppData\Local\Google\Chrome\UserData  yoluyla da daha önce ''Default'' klasörünü silmiştim. Bu program yüzünden chrome'da herhangi bir internet sayfasını açtığımda redirect (yönlendirme) oluyor ve saçma sapan siteler açılıyor. İşin trajikomik tarafı bu eklenti chrome' un web mağazasında da onaylı bir ürün. Yardımcı olabilecek olan arkadaş varsa şimdiden teşekkürler.

sempatixx sempatixx (3)
8 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Eklentiyi test etmek için Google Chrome Web Magazaya baktım fakat eklenti kaldırılmış.

    Program ile çözmek için  bir de şu programı deneyin:  Reason core security nedir, nasıl kullanılır?

    Bir de şunları deneyin:

    • C:\Users\default.default-pc\AppData\Local\Google\Chrome\ klasörü altındaki UserData klasörünü tamamen silin. Sadece Default değil.
    • Son yüklenen programları kontrol edin. Adı çok farklı olabilir. Örneğin Driver Update, Lan Driver gibi sizi kandırmaya yönelik ada sahip bir uygulama olabilir. Bir tür istenmeyen program otomatik olarak eklentiyi kuruyor muhtemelen.
    • C:\Program Files (x86) ve C:\Program Files  klasöründe açılan klasörleri kontrol edin. Burada eklenti ile karşılaşmadan önce yüklenen bir program var mı?
    • Zamanlanmış görevleri kontrol edin. Burada istenmeyen bir program tarafından eklenmiş bir görev olabilir. Bunu silin: Windows 7'de zamanlanmış görevler nasıl silinir?

     

    hakan hakan (15394)
    8 yıl önce cevaplandı

    • C:\Users\default.default-pc\AppData\Local\Google\Chrome\ klasörü altındaki UserData klasörünü tamamen silin. Sadece Default değil. Evet doğru cevap buymuş diğer yöntemlere bakmıştım daha önce tşkler. Bu sorunu olan arkadaşlar bu yöntemi deneyebilir. sempatixx 8 yıl önce
    • Çok teşekkürler geri bildirim için. hakan 8 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol