Chrome içinde virüs var ve anti-virüs programları temizlenmedi, nasıl temizleyebilirim?

0

Kolay gelsin, benim sorunum yaklaşık 2-3 gün önce başladı. Mesela film seyrediyorum durduk yere yeni bir Youtube sekmesi açıp bitcoinle alakalı bir video açılıyor. Sonra Chrome'u kapatıp FPS oyununa girdim ve tam ses kasıyordum ki arkadan bangır bangır yine aynı Youtube videosu. Ben de deli oldum ve Malwarebytes, ADW Cleaner ve Eset Online ile tarama yaptım. Virüsler bulundu karantina, silme falan derken tamam dedim kurtuldum hop tekrara yaptı aynı şeyi. Youtube'da sizin videolarınıza denk geldim. Adımlarınızı izleyip uyguladık bu sefer tamam dedim. Tekrar geldi. Bir türlü kurtulamıyorum ve bu beni deli ediyor. Format atıp birçok şeyimi kaybetmek istemiyorum. Varsa bir çözümünüz adımlarıyla anlatabilirseniz sevinirim, şimdiden kolay gelsin.

Not: Sormak istediklerinizi sorarasanız eksik yerleri tamamlayabilirim. Bir aramada bir adres dikkatimi çekti aşağıya ekledim şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim, kolay gelsin.

  • googleads.g.doubleclick.net 
kosovali kosovali (1)
2 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    Bilgisayarda varolan bir uygulamadan kaynaklanma ihtimali olabilir mi? Chrome silip tekrar yükle. Eset kaldır yerine Kaspersky Internet Security indir taramayı başlat.

    hydra hydra (3800)
    2 yıl önce cevaplandı

      0

      chrome u silip tekrar yükledim, ayarları sildim yeniden yaptım. Sorunun başladığı tarih veya yakın tarihinde yeni bir şey yüklemedim veya giridğim sitelerin haricinde biryere girmedim şimdi eseti kaldırp kasperky i deneycem bir sorunda şu bütün tarama programları buluyor karantinaya lıyor ve siliyor hemen ardından tekrara tarıyorum yok ama 5-10 dk sonra tekarar tarıyorum tekrara aynı virüsleri aynı adreslerde buluyor birde dediğiniz dneyecem sonrasında duruma göre tekrara yazarım işin sonu format atmaya doğru gidiyor gibi geliyor haydi hayırlısı bakalım.Yanlız Kasperskiye o kadar para vermem şansım yok ki çözüm garanti olmadıktan sonra benim için boşa gitmiş olacakbaşka çözüm öneriniz yoksa yinede teşekkür  ederim

      kosovali kosovali (1)
      2 yıl önce cevaplandı

      • Dosya yolu nedir? hydra 2 yıl önce

      0

      • googleads.g.doubleclick.net 

      Google'a ait reklam linki. Virüsle alakası yok.  Bilgisayarındaki yüklü olan bir program buna sebep oluyor olabilir.

      Bir de zamanlanmış görevlere bakmanı öneririm:

      Windows 10'da zamanlanmış görevler nasıl silinir?

      murat murat (12492)
      2 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol