Chrome reklam virüsleri nasıl temizlenir?

0

Merhaba, Chorme tarayıcı kullanıyorum ve gezindiğim her sitede ve sitenin neredeyse her yerinde sürekli aynı reklamları görüyorum. İnternette yazan hemen hemen bütün yöntemleri denedim fakat çözüm elde edemedim. Bu virüslerden nasıl kurtulabilirim? 

ibrahim6300 ibrahim6300 (1)
4 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    Her sitede reklam çıkar bunu engelleyemezsin program olmadan. Altta verdiğim programları Chrome tarayıcına yükle.Eğer virüs olduğunu sanıyorsan AdwCleaner'ı kullana bilirsin ama reklam virüslerini siler reklam çıkmasını engellemez.

    Reklam çıkmamasını istiyor isen ya Opera tarayıcısını kullan ya da ADBlock programını

    Opera tarayıcısını indirmek için tıkla. [Opera tarayıcısının içerisinde kendinden reklam engelleyici program vardır]

    ADBlock Chrome eklentisini indirmek için tıkla. 

    darkcrak darkcrak (5168)
    4 yıl önce cevaplandı

      0

      Her reklam, reklam virüsü değildir. @darkcrak'ın dediği gibi sitelerin kendisinde reklam varsa bunları anca adblock eklentilerini kullanarak engelleyebilirsin. Siteler genelde Google reklamlarını kullanıyor, aynı reklamları görmenin sebebi bu olabilir. Google reklamları senin internette araştırdığın ve sürekli ilgi gösterdiğin şeylere göre belirleniyor.

      omercik omercik (9418)
      4 yıl önce cevaplandı

        0

        Soruna bir ekran görüntüsü eklersen çok iyi olur. Her sitede aynı reklamlaro görebilirsin. Bu normal ve virüs olduğu anlamına gelmiyor. Örneğin Google'a gider iPhone x yazıp aratırsan neredeyse her sitede telefon reklamı karşına çıkar. Çünkü sitelerde gördüğün reklamların çoğu Google tarafından sağlanır ve Google aramalar yolu ile sana ilgili alanına yönelik reklamlar gösterir.  Bir ekran görüntüsü koyarsan reklamlar normal reklam mı yoksa virüs sebepli reklam mı kolayca söyleyebiliriz.

        murat murat (12492)
        4 yıl önce cevaplandı

          üyelik gerektirir

          Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

          Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
          uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol