Chrome yönlendirme virüsü beni başka bir siteye yönlendiriyor, nasıl düzeltebilirim?

0

 2 gün önce glaxy grand prima telefonunu aldım iyiydi ama şimdi hem wifiden hemde mobil veriden bir siteye girmek istiyorum siteye giriryor sitenin yüzünü görüyorum sonra ad-type.google diye bir sayafaya yönlendiriyor geri geliyorum sitedende çıkıyor stopzilla malware bytes programları ile tarattım sıkıntı yok modemi resetledim ama düzelme yok ne yapabilirim 

samsung154 samsung154 (1)
8 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    Tarayıcıların popup ayarlarına bak istersen eğer aktif değilse, aktif et tekrar dene. Tarayıcı ayarlarından popup'u aktif edebilirsin.

    enbilgin enbilgin (16)
    8 yıl önce cevaplandı

      0

      Telefondan hocam hem wifiden hemde mobil ağdan

      samsung154 samsung154 (1)
      8 yıl önce cevaplandı

        0

        Benim anladığım durum şu: Siz telefonda chrome tarayıcısını kullanıyorsunuz ve telefondan hem mobil hem de wifi üzerinden internete girdiğinizde sizi başka bir siteye yönlendiriyor. Eğer durum buysa telefonunuzda bir zararlı bu durumun meydana gelmesine sebep olabilir.Eğer sadece wifi üzerinden internete girdiğinizde başka bir sayfaya yönlendirilmiş olsaydı bu durumda modem ayarlarınıza da bakmak durumunda kalabilirdiniz.Ama siz iki şekilde de yönlendirme olduğunu söylüyorsunuz.Bu durumda temizleme işlemini telefon da yapmamız gerekiyor. Telefonunuzun Chrome uygulamasına reklam virüsü diye tabir edilen zararlı bulaşmış olabilir.

        Telefonunuzda Ayarlar bölümüne giriniz.Ardından uygulamalar bölümüne giriniz.

        Tüm uygulamalar kısmından Chrome uygulamasını bulunuz ve tıklayınız.Açılan manüden varsa Güncellemeleri kaldır butonuna tıklayınız.

        Verileri temizle bölümüne tıklayınız.Önbelleği temizle bölümüne tıklayınız.Daha sonra Chrome uygulamasını kaldırınız.Kaldırma yoksa güncelleştirmeleri kaldır dediğinizde de olacaktır.

        Bu işlemlerin ardından Google markete girip tekrar chrome uygulamasını yükleyiniz veya güncelleştiriniz.

        ismailsarp ismailsarp (6010)
        8 yıl önce cevaplandı

        • hocam telefonu resetledim şuanda durum iyi peki bu tür virüslerden nasıl korunabilirim? samsung154 8 yıl önce
        • Play Store popüler uygulamalarında " Clean Master " adında bir uygulama var.Puanı da 4.5 yıldız ayrıca haftalarca popüler uygulamalarda yerine bırakmada ve hâlâ popüler sıralamasında çıkıyor.Ben kullanmadım ama bu program işe yarayabilirim.Çevremde de kullananları görmüştür.Kötü yoruma rastlamadım. İsterseniz bu programı deneyebilirsiniz. ismailsarp 8 yıl önce
        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol