cmd ile (veya başka bir araçla) * .reg yedeğini nasıl yükleyebilirim ?

0

Win7 açılmıyor ve ben geçen eylül ayında almış olduğum *.reg yedeğini bir şekilde yüklemek istiyorum. CMD ile veya varsa başka bir araçla denemek istiyorum. Bu arada \system32\config\regback çözüm olmadı....

detay detay (1)
7 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Bilgisayarınızı hiç açamadı iseniz ilk olarak açılırken F8 tuşuna basarak Güvenli Mod ile açmayı deneyin ve o şekilde yüklemeye çalışın.

    • Eğer Güvenli Mod işe yaramazsa yine bilgisayar başlangıcında F8 tuşuna basın Bilgisayarınızı Onarın'a gelin, bir sonraki seçenekte Komut istemi veya Command Prompt seçenekleri ile karşılaşacaksınız.Buradan Komut istemi seçilerek cmd arayüzüne ulaşılır.Cmd arayüzü üzerinden .reg kayıt defteri dosyanızı yerini belirleyerek adres yolu ile yükleme yapabilirsiniz.Başına regedit /s yazıldıktan sonra adres yolunu yazın.Aşağıda bir örnek gösterilmiştir.
    regedit /s C:\Kullanıcılar\[Kullanıcı Adınız]\Desktop\test.reg

     

    • Eğer cmd ekranına üstteki gibi başlangıç onarma seçeneği üzerinden ulaşamadıysanız, başka bir çalışan windows 7 bilgisayardan "Windows 7 kurtarma diski veya usb" si hazırlamalı ve bilgisayarınızı disk veya usb üzerinden başlatmalısınız.Bu şekilde üstteki ekranlara ulaşabilir ve cmd istemine komut girebilirsiniz.
    ismailsarp ismailsarp (6010)
    7 yıl önce cevaplandı

      0

      Teşekkürler...

      detay detay (1)
      7 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol