Çok acil yardıma ihtiyacım var Laptop açılmıyor deli olacağım

0

Merhaba arkadaşlar benim bir laptop'um var 5-6 senelik markası Casper. Bir gün oyun oynarken görüntü aniden gitti ve o günden sonra bilgisayarı açamadım. Bilgisayarcıya gittiğimizde ise pilini çıkarttı ve böyle kullan dedi. Her şey güzeldi 1-2 gün kullandım ama sonrasında tekrar kapandı ve açılmadı. Az önce pilini taktım ve şarjda bıraktım. Şarj oluyor (pili takmadan önce yani pilsizken şarj olmuyordu). Yaklaşık yarım saattir şarjda fakat power düğmesine basınca bilgisayar açılmıyor. Yardım edin ne yapmalıyım?

sgurel sgurel (1)
8 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Deli olmana hiç gerek yok. Çünkü deli olsanda bu bir işe yaramaz, bilgisayarın yine açılmaz.:)

    Sen en iyisi daha önce gitmiş olduğun bilgisayarcıya yine git. O bilgisayarını bir şekilde açacaktır. Herhalde çok para istemez bu iş için (Ciddi bir donanım problemi yoksa ve parça değişikliği gerekmiyor ise). Belki hiç para bile almaz. 

    temmuz temmuz (12505)
    8 yıl önce cevaplandı

      0

      Belki içindeki donnımlar error vermıs olabilir ekran kartın ı filan yakmıs olabilirsin (örnek) hardware veya poower adaptorde skıntı olabilir sanırım cihazının garantisi bitmiştir açabiliosan bi aç bak derim veya en temizi götür ii bi biligseyarcıya  o baksın 

      hasanhti hasanhti (1)
      8 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol