Çok ilginç bir siteye yönlendirildim. Bilgisayarım tehlikede mi?

0

Bir dizi sitesinin linkine direkt adres çubuğu aracılığıyla girdim ancak beni çok garip bir siteye yönlendirdi. Site www.22666022.com asya dilinde bir site ve hiçbir şey anlamadım. Bilgisayarıma zararlı bir yazılım, veri hırsızlığı amaçlı birşey bulaşmış olabilir mi? Daha önce bu tip isimde site görmemiştim ve çok tereddüt ettim. 

mim123 mim123 (3)
2 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Bu tip web sitelere girmeniz ile bilgisayarınıza zararlı yazılım bulaşmaz fakat sol üstte veya sağ üstten gelen izin ver butonlarına veya indirme linklerine tıklayıp o uygulamaları indirip kurarsanız bilgisayarınıza zararlı yazılım bulaşacaktır. Bilgisayarınıza bulaşan zararlı yazılımları silmek için veya bu tip zararlı web sitelerinden sizi koruyan yazılımlar da var.

    darkcrak darkcrak (5168)
    2 yıl önce cevaplandı

    • Bu siteye girince, malwarebytes'ın chrome uzantısı bir izin istedi, ona izin verdim sadece ancak siteyle ilgili midir, sahte bir izin miydi bilmiyorum. Linklere tıklamak bile virüsün bulaşması için yeterli gibi şeyler duyuyordum, onlar iyice şüpheye soktu beni. Dediğiniz uygulamalar çok işime yarayacak, çok teşekkür ederim. :) mim123 2 yıl önce
    • Rica ederim @mim123 darkcrak 2 yıl önce

    0

    Hangi site? Cehennem gibi platformlardan izliyorsanız bu tür sitelere yönlendirmesi normal ve adware bulaşması olası. Ama endieşelenmeye hiç gerek yok. :) Malwarebytes indirip taratın sistemi.

    hydra hydra (3800)
    2 yıl önce cevaplandı

    • harikadiziler.com diye bir site gördüm forumlardan, gireyim dedim buraya yönlendirdi. Bu şüpheye girince format atasım geliyor :/ dediğiniz gibi yapayım, teşekkürler :)) mim123 2 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol