Çoklu .ts uzantılı video dosyalarını bütün halde indirmek

0

İdm kullanıyorum, özellikle bazı sitelerde(örneğin tv kanallarının siteleri) karşıma çıkıyor bu olay. Bayağı bir uğraştım farklı tarayıcılarda farklı eklentiler denedim ama olmadı sanırım yayın protokolleri ile alakalı bir durum. İndirmek istediğim video bir bütün olarak değilde kesitler halinde ts uzantılı olarak görünüyor ve indirmesi tam bir işkenceye dönüşüyor. Bu bölme olayıda sitenin kullandığı yayın protokolünün bir özelliği ancak dediğim gibi indirmede zorluk çıkarıyor. Var mıdır bunun bir yolunu bilen nasıl aşarım bu olayı.

noobxx noobxx (25)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Demekki o söz konusu site tek part halinde videonun indirilmesine izin vermiyor olsa gerek. Benim bildiğim kadarıyla bunu aşmanın bir yolu yok çünkü site nasıl izin vermişse öyledir. Hatta bazı siteler, videoları tamamen indirmeye kapatabiliyor. Yine sen en azından indirebiliyorsun, bu da iyi bir şey.

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

    • Elbette ki vardır bir yolu ama daha bulamadım ama bulacağım taktım kafaya. noobxx 5 yıl önce
    • indiremiyorsan ben mesela kısa videolar için bir yöntem kullanıyorum: Ekran görüntüsü kaydeden programları kullanabilirsin mesela zd screen recorder veya benzerleri. bu programlarla izlediğin videoyu çerçeve içine alırsın video oynarken kaydetmeye başlasın ve bilgisayarına kaydeder. muvel 5 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol