Combo Cleaner nedir? Combo Cleaner güvenilir mi?

0

Bir arkadaşım bilgisayarıma  Combo Cleaner adında antivirüs yükledi. Daha önce adını hiç duymadım.  Combo Cleaner güvenilir bir program mı? Combo Cleaner bilgisayarımda dursun mu yoksa kaldırayım mı? internette bakımdım türkçe pek bir şey göremedim. 

alivecan alivecan (337)
1 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Combo Cleaner  daha önce kullanmadım. Web sitesine baktım. Daha çok PC değil de MAC kullanıcıları tarafından tercih ediliyor gibi göründü gözüme. 

    Combo Cleaner,  Litvanya menşeli bir anti-malware çözümü. RCS LT dındaki bir şirket tarafından geliştirilmiş. Pek popüler bilinen bir uygulama değil. Sanırım arkadaşında virüs temizleme çözümleri ararken bulmuş ve yüklemiş. Bazı virüslerle ilgili bilgi ararken Combo Cleaner web sitesi çıkıyor, mesela Application.MAC.Keygen virüsü için. Doğal olarak da bulduğun sayfa seni indirme için Combo Cleaner uygulamasına yönlendiriyor. 

    Bazı ülkelerin antivirüs malware çözümleri var bizdeki Chomar gibi. Bu da ona benziyor. 

    Bilgisayarında durabilir mi? Senin karar vereceğin bir şey. Ben çok bilinmeyen bir uygulamanın durmasını tercih etmezsim. Sen memnunsan kalabilir tabi.  Hakkında herhangi bir olumsuz yoruma rastlamadım.  Yerli ve yabancı web sitelerini kontrol ettim. Pek bir bilgi yok ama . Arayüzü güzel görünüyor.

    hakan hakan (15424)
    1 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol