Çözülen problemler konu başlığına (çözüldü) ibaresi eklenerekmi işaret edilmeli veya nasıl olmalı?

0

Bilhassa yeni forum üyeleri forum kuralları ile ilgili bilgilendirmeleri iyi okumadıkları için konu başlığında belittiğim hatayı yapıyorlar. Halbuki konu muhtevası çözümler gerçekleştiğinde yapılması gereken farklıdır. Konuyu çözmekte faydalı olan mesajları başkalarınında okuyup faydalanması maksadıyla aynı zamanda forum kuralları gereği daha pratik, daha fonksiyonel ve daha fazla dikkat sağlayan bir yol izlenmelidir. 

Nedir bu yol veya nasıl yapılmalıdır?

 

temmuz temmuz (12505)
8 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

            

    Çözümü sağlayan mesajın sol başında (kırmızı ok) bulunan "Çözüldü" düğmesi mouse ile tıklanır. Bunu yaptığmızda düğmenin rengi siyahtan yeşile döner.Böyle oluncada "aktif sorular" sayfasında (uzmanım net ana sayfası) sorulara gelen cevapların sayısını gösteren sütunda yeşil kutucuk belirir ve cevap sayılarını gösteren rakamlar bu yeşli kutucuk içinde görünürler. Bu şekilde uzmanım net üyeleri o konuda geçen muhtevaya ait problemin çözüldüğünü kolaylıkla farkederler; ihtiyaçları olduğu hallerde bu çözümlerden onlarda faydalanırlar.

    Problemin çözüldüğünü gösteren "Çözüldü" düğmesinin tıklanmasıyla çözüm sağlayan mesajın sahibi uzmanım.net üyeside "Güvenirlik" puanı alır; bu şekilde puanları artar.

    Uzmanim.Net Hakkında (tıkla) 

     

    temmuz temmuz (12505)
    8 yıl önce cevaplandı

    • Hocam harikasınız. Ellerinize sağlık :) brsozl 8 yıl önce
    • :) temmuz 8 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol