Cryptotab browser bilgisayarı yavaşlatır mı?

1

CryptoTab bitcoin mining browser insanlar bilgisiyarı yavaşlatmaz diyorlar yavaşlatırmı yavaşlatırsa ne kadar yavaşlatır

megatrip megatrip (28)
4 yıl önce sordu

  • Sorunu beğendim hakan 4 yıl önce

Toplam 3 Cevap


1

CryptoTab tarayıcısı arka planda mining yapan yani CPU ve GPU gücünü kullarak kripto para üreten bir uygulama.  Mining işleminin doğasında bilgisayarın yavaşlaması var. Çünkü mining denen işlem aşırı CPU ve GPU kullanarak yapılır. Mining denen işlem karmaşık matematiksel işlemlerin yapılmasından oluşur. Bu da doğal olarak bilgisayarı yavaşlatır.

hakan hakan (15409)
4 yıl önce cevaplandı

    0

    Dolandırıcılık bile olabilir. Sistemini yavaşlatabilir. Standart bir bilgisayarda bitcoin kazmak mümkün değildir ( Kazılabilir ancak aşırı yavaş ve düşük ). Bilgisayarına Mining virüsü bulaştırabilir. Ben uzak durmanızı öneriyorum bu tür şeylerden.

    infinity infinity (402)
    4 yıl önce cevaplandı

      0

      Arka planda mining işlemi yapıyorsa (ki adından anlaşıldığı üzere yapıyor) bilgisayarı yavaşlatır. RAM, işlemci, ekran kartı gibi donanımları kullanmadan mining işlemini nasıl yapacak? Sistemde illa ki bir yavaşlama meydana gelecektir.

      omercik omercik (9418)
      4 yıl önce cevaplandı

      • kullanılamayacak kadar yavaşlarmı megatrip 4 yıl önce
      • Yavaşlatabilir de yavaşlatmayabilir de @megatrip bilgisayarın ömrünü öldürüyor bu tür şeyler. infinity 4 yıl önce
      • Kullanılmayacak kadar yavaşlatıp yavaşlatmayacağı bilgisayarının donanımsal özelliklerine bağlı biraz. Düşük bir sistemin varsa bir süre sonra çekilmez bir hal alır. @megatrip omercik 4 yıl önce
      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol