CS:GO Faceit AC açıkken FPS düşmesi yaşıyorum, ne yapmalıyım?

0

Herkese merhaba. CS:GO'yu MM oynarken ve arka planda Discord açık vaziyette 200 ila 180 FPS alıyorum. Faceit girmek istediğimde yine CS:GO Discord ve Faceit AC açınca maç esnasında 20-40 FPS ani düşüş oluyor, fare bile zor dönüyor ve kasıyor oyun. Faceit AC kapatınca oyun yağ gibi akıyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olur musunuz bana?

Sistemim:

  • AMD FX 8150 3.50chz
  • 6 GB RAM
  • AMD R9 285X Fury
  • 600W 80 Plus güç kaynağı

İnternetim:

  • TurkNet 100 megabit. Pingim 65 üstüne cıkmıyor.


Not:
Faceit AC açık değilken yük altında görev yöneticisne baktığımda:

  • İşlemci %52 ila %45'lerde dolanıyor
  • RAM sabit %80'te
  • Ekran kartım %20'de.
morose44 morose44 (1)
2 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Bazı arkadaşlarımda da aynısı oluyordu. Sorunu nasıl çözdüler bilmiyorum. Bende de benzer sorun oluşmuştu. Faceit AC'yi açıyorum oyuna giriyorum ara sıra belirli yerlerde FPS acayip düşüyordu, mouse'u hareket ettiremiyordum sonra Faceit AC'yi kapat/aç yaptım düzeldi. Faceit AC kapat aç yap, oyundan çık gir yap, başlangıç kodlarını gir. Sistemim ortalamanın üstünde hatta iyi bir sistem. Faceit AC'nin bir kötü yanı da bu zaten. Düşük sistemlerde FPS'i düşürmesi. İşlemci'ye OverClock uygulamanızı öneririm eğer soğutmanız yeterli ise. Bi' nebze rahatlayacaktır AC açıkken. Bu arada Ticket olarak Faceit'e geri bildirim yollamanızı öneririm. Belki bizim bilmediğimiz bir şeyi yaptırırlar, düzeltmeye çalışırlar. Kullanım değerlerine yük altında iken görev yöneticisinden bakılmaz. ALT+TAB çekiyorsun o sırada hem oyun arka planda çalışıyor hem sıcaklık düşüyor hem de kullanımm değerleri yanlış gösteriliyor. MSI Afterburner indirip oyun içi değerlere bakın. İki türlü de. Hem Faceit AC kapalı iken, hem de Faceit AC açık iken. Arka plandaki gereksiz programları, hizmetleri vs de kapatın. 6 GB RAM yetersiz gibi geldi. Net hatırlamıyormu CS:GO'da Faceit oynarken kaç GB yediğini. 8 GB olsa rahatlayabilirmiş.

    hydra hydra (3800)
    2 yıl önce cevaplandı

    • oncelıkle yorumun için teşekkür ederim sistemim gayet yeterli ama faceit le ılgılı bı sorun var ticket atmayı deneyim ama umudum yok benım bı oncekı hesabımın sıfresini unutdum adamlar ona bıle geri donus yapmadılar. ram konusunda bugun 4x6 şeklinde takıp deneyeceğim morose44 2 yıl önce
    • Faceit AC sıkıntılı. Bende de Nvidia Share çalışmıyor. @morose44 hydra 2 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol