CS:GO Kırık Diş Operasyonu ile nasıl para kazanılır? CS:GO Operasyonları kârlı mı?

0

CS:GO Kırık Diş Operasyonu ile nasıl para kazanılır? CS:GO Operasyonları kârlı mı?

hydra hydra (3800)
3 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    CS:GO'ya yaklaşık 8 hafta önce gelen Kırık Diş Operasyonu hakkında bilgi vereceğim. CS:GO'da ki tüm operasyonlar hep kâr yaptırır, zarar ettirme gibi bir şey söz konusu değil. Örneğin 2017 yılında gelen Hydra Operasyonu'nun kasası yaklaşık 7 dolardan başlıyor. Zaman geçtikçe de fiyatı artıyor bunun sebebi kasaların tükenebilir olması.

     

    CS:GO Kırık Diş Operasyonu ile nasıl para kazanılır?

    Öncelikle Kırık Diş Operasyonunu satın almalısınız, fiyatı 127 TL.

    Aldıktan sonra ana menüde sol kısımda görevler ve Operasyon dükkanı bölümleri var. Görevler'i yaparak yıldız kazanacaksınız bu yıldızları da kasa, sticker, item, ajan alabiliyorsunuz.

    İlk hafta 10 yıldız sonrasında ise her hafta 6 yıldız kazanabiliyorsunuz. Toplamda 100 yıldız var ve 16 hafta sürüyor görevler. Örnek görevler yukarıda yer almakta. 100 Yıldızı aldığınızı varsayarak ( 100 Yıldızları şu an toplayamazsınız, gelecek haftaların görevlerini açılmasını beklemelisiniz ) Operasyon dükkanına gelelim.

    Gördüğünüz gibi yıldızlarla alınabilecek her şey burada. Burada eğer hiç riske girmek istemiyorsanız en mantıklısı kasa almak. 2 Yıldıza toplamda 50 kasa alabiliyorsunuz, yapımlası en mantıklı, mantıksız yöntemleri aşağıya yazıyorum.
    Öncelikle 2 yıldızın değeri yaklaşık 6 TL, bir yıldızın ise 3 TL. Kasa değeri ne kadar ise yıldızın da değeri o kadardır.

    Sıfır Risk: Kasanın değeri şu an 6 TL. 6x50 = 300 TL. 127 TL vermiştik ve 300 TL kazanıyoruz, zararı ve Steam komisyonunu çıkarırsak net kârımız 134 TL oluyor. Bu hiç risk içermeyen yapılabilecek en mantıklı kâr etme yöntemi. Zaman geçtikçe kasanın fiyatı artacağından dolayı yapılması en mantıklı olan şey kasa almak.

    Gelelim biraz sıkıntılı olan yönteme, Binbaşı Mae. Binbaşı Mae'nin fiyatı 25 yıldız yani yaklaşık bir yıldızın ederi 3 TL olduğuna göre 25 yıldıza ( 75 TL ) Binbaşı Mae alabilirsiniz. Ancak şu an ki pazar fiyatı 54 TL komisyonu falan çıkardığımız zaman kâr da olmuyoruz. 25 yıldız olan Mae'den 4 tane alabiliyoruz pazar fiyatı 54 TL ajanın komisyonu falan çıkardığımızda net kâr binbaşı mae'den 45 TL. Bunu buraya yazmak istedim zaman geçtikçe fiyatı artabilir ama emin değilim bence yapılmaması gereken bir yöntem bu, Mae almayın kısacası yine de belirtmek istedim burada.

    Sir Bloody ( Sör Kanlı ) Serisine gelecek olursak en pahalısı Miami Darryl, pazar fiyatı yaklaşık 13 dolar. 25 Yıldıza 4 tane alabildiğimize göre 13x4 = 52 Dolar, 384 TL. Eğer çok şanslıysanız en pahalısını 4 kez art arda çıkarırsanız 384 TL kazanmış oluyorsunuz. Komisyon, operasyon fiyatı derken net kâr 206 TL. Şansızsınız diyelim en düşük fiyatlısından 4 kez art arda çıkardınız ( 4,30 dolar en düşük karakter ) bu durumda 4.30x4 = 17. 17 Dolar 126 TL. Kısacası 1 TL zarardasınız, hem parasaal anlamda hem psikolojik anlamda zarardasınız. Alınması riskli ama kâr potansiyeli olan bir yöntem bu.

    Üstün Ajanlar serisine gelecek olursak en pahalısı Sayı K, şu an ki pazar fiyatı yaklaşık 7.45 dolar. 100 yıldıza 10 tane karakter alabildiğimize göre 10.7,45 = 70,45 dolar yani 522 TL. Komisyon ve operasyon fiyatını çıkarınca net kâr 327 TL.

    Koleksiyon silahlarından bahsetmeyeceğim çünkü çıkaran ilk çıktığı zamanlarda çıkardı, şimdi çıkarmaya çalışırsanız zarar edersiniz.

    Yapmanızı önerdiğim şey;
    2 Hesaptan Operasyon alın ve 200 yıldız 100 kasa alın. Kasaların her geçen gün fiyatı arttığı için ( Şu an öğle değil ama operasyon bittikten sonra artacaktır endişelenmeyin, Operasyonlar Normal şartlarda zarar ettirmez ) Eğer operasyon bitimi kasanın fiyatı 8 TL olursa 100x8 TL'den 800 TL kazanmış olacaksınız, komisyon ve operasyonun biletini çıkardığımız zaman 446 TL net kâr yapmış olacaksınız. Kasa hiç bir zaman zarar ettirmez, bunu önceki yıllarda gelen operasyonlara bakarak görebilirsiniz.

    hydra hydra (3800)
    3 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol