Csgo.exe çalışmayı durdurdu hatasının çözümü nedir?

0

Oyun Açılıyor Map Seçiyorum Ve Oyun * Csgo.exe Çalışmayı durdurdu * Yazıyor oyunu steamdan yükledim. Csgo.exe çalışmayı durdurdu hatasının çözümü nedir?

comic comic (1)
4 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    Sistem özelliklerin nedir ? Oyunu ne zaman oynamaya başladın ? Ne zamandan belli sorun var ?

    Edit : Bence boşver oynama O Sistem CS:GO için çok fazla düşük açsan bile FPS'in 5, 10 gibi en düşük seviyelerde gezicektir.

    infinity infinity (402)
    4 yıl önce cevaplandı

      0

      2,98 gb ram
      oyunu ilk kez indirdim 
      windiws7
      32-bit

       

      comic comic (1)
      4 yıl önce cevaplandı

        0

        Oyunlarla ilgili pek bilgim yok. Senin için biraz araştırdım. Steam forumunda bir kaç öneri de bulunmuşlar. Csgo.exe çalışmayı durdurdu hatasının çözümü için şunları dene.

         

         Csgo.exe çalışmayı durdurdu hatasının çözüm önerileri:

        İlk olarak bilgisayarında virüs olmadığından emin olmalısın. Ayrıca sürücülerinin güncel olmasında fayda var. Eğer bunlardan eminsen aşağıdaki çözüm önerilerimi uygulma. Eğer emin değilsen önce bir virüs taraması gerçekleştir:

        Multicore rendering özelliğini kapat veya aç 

        Csgo ayarları içinde Multicore rendering özelliğini açmayı veya kapatmayı dene.  Options > Video Settings  bölümünde Multicore rendering  seçeneğini bul. Bu seçenek Enabled durumdaysa onu Disabled yap. Eğer Multicore rendering  durumu Disabled ise o zaman Enabled yap ve tekrardan oyunu açmayı dene. Csgo.exe çalışmayı durdurdu hatası geliyor mu kontrol et.

        32 bit Windows kullanıyorsan 64 bit Windows'a geç

        64 Bit Windows da CS GO çalıştırmayı dene. Eğer bilgiayarın 32 bir Windows işletim sistemine sahipse 64 bit Windows yükleme şansın varsa 64 bit Windows yükle. Bazı kullanıcılar sorunun 32 bit yüklü Windows bilgisayarlarda olduğunu 64 bit Windows'a geçtiklerinde Csgo.exe çalışmayı durdurdu hatası almadıklarını söylemişler. CS go'nun 32 bit sistemde sorunlu çalıştığına dair yorumlar var.

        Grafik ayarlarını düşür

        Bazı oyuncular Csgo.exe çalışmayı durdurdu hatasının çözümünü grafik ayarlarını düşürerek çözmüşler. Oyun ayarlarındaki bazı ayarları High yani yüksekten Low yani düşüğe getir.

        Video settings altındaki Global Shadow quality, Model / texture defail, Effect Detail gibi ayaların kalitesini low 'a getir. Daha sonra tekrardan Csgo.exe çalışmayı durdurdu hatası alıyor musun kontrol et.

        Steam içinden dosya bütünlüğünü kontrol et

        Steam'i aç  > Library (kitaplık) > CsGO sağ tuşla tıkla  >Local Files (Yerel dosyalar) >Verify Integrity of Game Cache (Oyun Önbelleğinin Bütünlüğünü Doğrulayın) seçeneğini seç. Bu işlem yine CS Go çalışmayı durdurdu hatasını çözebiliyormuş.

        Csgo.exe dosyasını yönetici olarak çalıştırmayı dene

        Oyunun yüklü olduğu klasöre git. Csgo.exe dosyasını bul veya masaüstündeki CSGO simgesini sağ tuşla tıkla Yönetici olarak çalıştır seçeneğini seç. Uygulamayı yönetici olarak çalıştırmak CS GO çalışmayı durduru hatasına çözüm olabilir.

        Tüm bu işlemlerden sonra csgo.exe çalışmayı durdurdu hatası çözülmüş olacaktır diye düşünüyorum.

         

        hakan hakan (15424)
        4 yıl önce cevaplandı

          üyelik gerektirir

          Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

          Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
          uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol