D-Smart internet taahhüt cayma bedeli ne kadar?

0

2 senelik d-smart internet+dekoder kampanyası yaptım. ama internetim katlanılmaz derecede yavaş. taahhüt bozumayı düşünüyorum ama ne kadar ücret öderim bilmiyorum bazıları taahhüt  bozmak artık eskisi gibi sıkıntı yaratmıyor diyor ama 2017 de bir şikayet okudum 714 tl ceza kesmişler ben kalan 1 senelik taahhütümü bozarsam ne öderim. ayrıca yerine yapabileceğim 70 tl ye 100 gb akk sı olan fiber turkcell fiber paketi buldum gerçekten o fiyata fiberden yararlanabilir miyim.

hamzasoyler0 hamzasoyler0 (1)
6 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    AKK Sıkıntısı bu senenin sonuna kadar, ondan sonra kalkıyor, kaldırılıyor. Biraz daha sık dişini:

    Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanının milyonlarca internet kullanıcısını ilgilendiren 'Adil Kullanım Kotası' açıklaması (tıkla)

    D-Smart taahhütünü bilmiyorum ama daha çok zaman varmış (İki senelik taahhütün olsa henüz yarısını tamamlamışsın). Bu durumda taahhütünü bozmanı hiç tavsiye etmem, astarı yüzünden çok daha pahalıya gelebilir.

    Eğer taahhütü bozmaya çok istekliysen bunu yapmadan önce mutlaka D-Smart müşteri hatlarına -telefon ile ulaşarak- bunu yapmanın nelere ve hangi mali faturalara sebep olacağını bizzat sormalı, burada sorduğun sorunun cevabını doğrudan onlardan öğrenmelisin.

    temmuz temmuz (12505)
    6 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol