Değiştirilebilir dinamik grafiklerde ilginç bir ibare

0

Merhaba, öncelikle bende çift ekran kartlı bir laptop bulunmakta ilk ekran kartım AMD HD 7670M diğeri Intel Hd4000 şeklinde. Bu akşam Amd Hd7670m model ekran kartımın çalışmadığı gibi bir fikre kapıldım ve catalyst control center programının açılmadığını gördüm sonrasında güç seçeneklerinde bunu gördüm bu normal midir acaba?

batuhanqok15 batuhanqok15 (3)
6 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    @%SystemRoot%\system32\powrprof.dll gibi ifadeler Modül adı olarak adlandırılır. Muhtemelen sende kayıt defterinde bir sorun oluşmuş.

    Kayıt defteri içinde HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Power\PowerSettings yolunu izlersen burada FriendlyName => @%SystemRoot%\system32\powrprof.dll,-301,Harddisk settings gibi değerler göreceksin.

    FriendlyName değer adı 3 tane değer almış en son aldığı yukarıda örnekte bulunan "Harddisk settings / Sabitdisk ayarı" gibi bir değer görmen gerekirken sen @%SystemRoot% ile başlayan modül adını görüyorsun.

    Bu bir sorun değil. Fakat çok rahatsız olduysan el ile düzeltebilirsin. Yukarıdaki örnekteki gibi -301, değerinden sonra ne yazarsan ekranda o görünür.

    Fakat kayıt defteri ile uğraşmanı önermem. Ekran kartı yazılımını kaldır ve sonra tekrardan yükle. Güç ayarları da ona göre yeniden yapılandırılacaktır.

    alattin alattin (16999)
    6 yıl önce cevaplandı

      0

      Harici ekran kartınıza ait sürücüyü elle tamamen kaldırıp yeniden yüklemeyi denediniz mi?

      omercik omercik (9418)
      6 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol