Denetim masasındaki Microsoft Visual C++ uygulamaları nedir?

1

Merhaba, denedim masasında program kaldır'dan bu kadar program var. Bazıları oyunlardan gelen yazılımlar, bazılarıda varolan oyunların yazılımları. Nasıl anlayabilirim hangi oyunların yazılımı diye?

ilkaybaki16 ilkaybaki16 (572)
5 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Yüklü programlarda görünen Microsoft Visual C++  yazılım kütüphaneleridir. Başta oyunlar olmak üzere Windows altında çalışan pek çok yazılım Microsoft Visual C++  kütüphanelerini kullanır.

    Microsoft Visual c++ redistributable paketleri sadece oyunlar için gerekli değildir. Bilgisayarına ek yük getirmez ve kaldırmanı önermem.  Bazı Microsoft Visual c++ redistributable eklentileri oyunlar ile birlikte gelebilir. Fakat bu sadece oyun için gerekli anlamı taşımaz. Sonradan yükleyeceğin bir program da bu paketi kullanıyor olabilir.

    Microsoft Visual c++ redistributable uygulamaları kütüphane (library) olarak adlandırılır. İçinde yüzlerce dosya vardır ve hepsi programcıların bazı işlemleri çok daha az zahmetle yapmalarını sağlar.

    hakan hakan (15409)
    5 yıl önce cevaplandı

      0

      Orada gördüklerin "özel olarak şu oyun için" değil. Bilgisayardaki hemen hemen her program Microsoft Visual C++ paketlerine ihtiyaç duyar. Sen bunu farketmezsin zaten.

      Bilgisayarında olmasının hiç sakıncası yok, kalabilir.

      omercik omercik (9418)
      5 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol