Discord bu hesap devre dışı bırakıldı sorunu

0

Discord'a girerken "bu hesap devre dışı bırakıldı" hatası verdi Discord hesabıma giremiyorum ne yapmalıyım?

Discord bu hesap devre dışı bırakıldı hatasını nasıl çözerim?

omercik omercik (9418)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Discord bu hesap devre dışı bırakıldı sebebi nedir?

    Bazen aniden Discord'a girmeye çalışırken "bu hesap devre dışı bırakıldı" hatası alabilirsiniz. Bu sorunun farklı farklı sebepleri olabilir. İlk önce onlardan biraz bahsedeceğim.

    Discord bu hesap devre dışı bırakıldı sebebi: Şikayet edilme

    Herhangi bir kanalda veya birine özelden şaka amaçlı bile olsa kötü bir şey söylerseniz ve eğer o kişi sizi şikayet ederse discord hesabınız kapanabilir. Discord bu hususta gerçekten çok katı, hiç affetmiyorlar. Bir kanalda reklam, ırkçı söylemler, hakaret, küfür vs. içerikli bir şey söylediyseniz ve şikayet edildiyseniz Discord sizin hesabınızı incelemeye alır. Eğer şikayeti haklı bulurlarsa "bu hesap devre dışı bırakıldı" hatasından başka elinize hiçbir şey geçmez.

    Discord bu hesap devre dışı bırakıldı sebebi: Çok fazla hesap açma

    Bazı kişiler 1 gün içinde çok fazla hesap açıyorlar. Discord'da böyle yapanları bot olarak algılayıp hesaplarını kapatıyor. Siz de böyle yapıyorsanız, "bu hesap devre dışı bırakıldı" sorunuyla karşılaşmanızın sebebi yüksek ihtimalle budur. Çünkü açtığınız bütün hesapların IP adresi aynı gözüküyor. Discord hesapların aynı IP üzerinden açıldığını anladığı zaman onun (yani sizin) bot olduğunuzu düşünüyor ve hesabınızı devre dışı bırakıyor.

    Yukarıdaki 2 sebep discord hesabının devre dışı bırakılmasının yaygın sebepleri. İlla bu sebepten olmak zorunda değil. Bunlara ek olarak herhangi bir şekilde şikayet aldıysanız da discord hesabınız kapanabilir. Söylediğim gibi Discord bu konuda çok katı.

    Discord bu hesap devre dışı bırakıldı nasıl çözülür?

    Aslında bunun çözümü yok desem yanılmış sayılmam. Bilhassa çok fazla hesap açmaktan ötürü hesabınız kapandıysa muhtemelen IP ban yemişsinizdir. Bu durumda işiniz çok zor. Yine de Discord ile iletişime geçin. Aslında zaten sizin e-postanıza hesabınızın neden kapandığını anlatan bir mail gönderirler ama yine de Discord'la iletişime geçip hesabınızın akıbeti hakkında bilgi almanızda fayda var.

    Discord ile nasıl iletişime geçilir?

    Discord'un destek mail adresi: support@discordapp.com

    Bu e-posta adresine bir mail yazın. Hesabınızın kapatıldığını ve ne yapmanız gerektiğini sorun ve sonra sabırla bekleyin.

    Veya https://support.discordapp.com/hc/tr/requests/new?ticket_form_id=360000029212 linkine tıklayarak Discord Yardım & Destek bölümünden de mail gönderebilirsiniz.

    "Bu hesap devre dışı bırakıldı" sorunuyla alakalı yapılabilecek fazla bir şey maalesef yok. Olumsuz bir cevap alırsanız artık yeni hesap açıp öyle devam edin.

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol