Discovery Elite Hafıza sorunu

0

Arkadaşlar çok merak ettiğim bir şeyi soracağım. Telefonum belirttiğim gibi gm elite ve hafıza kartı takılmıyor ama hafızası telefon ve hafıza kartı olmak üzere ikiye ayrılmış. Hafıza sorunu yaşamaya başladım fakat hafıza kartımda 15 GB boş yer var. Uygulamalari taşıdıysam da sorun hala devam etmekte. Acaba telefonumla çektiğim videoları vb hafıza kartına atma şansım var mı ?

ali99 ali99 (1)
7 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    General Mobile Telefonlarda bu hafıza sorunları zaten hep dert oldu.Özellikle General Mobile Discovery telefonda bu sorun saç baş yoldurtacak şekildeydi.

    Sizin telefonunuzda normalde 32 Gb hafıza ile geliyor.Ancak siz bunun telefon içinde bölünmüş olduğunu söylemişsiniz.Eğer dahili hafıza 32 GB ise bunun tek olarak gözükmesi gerekli.İşletim sistemini çıkarttığımızda size 26 GB gibi bir kullanılabilir hafıza bırakması gerekli.

    Ayrıca sizin sorunuz üzerine google de araştırma yaptığımda karşıma çıkan ilk sonuç şu oldu "GM Elite telefonlarda kullanılan dahili hafıza aslında bir sd kart mı?".Bu şekilde bir durum varsa GM Elite bir bakıma kullanıcıları kandırmış ve dahili hafızasını 32 GB göstermiş olacaktır. Telefonunuzun Ayarlar->Depolama kısmını görsel olarak paylaşabilir misiniz?

     

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    7 yıl önce cevaplandı

      0

      Ayarlara gir oradan Uygulamalar-Tümü-Google Play Hizmetleri-Alanı Yönet orada 2 küsür GB lık bir bölüm var orayı sıfırla. Sorun çözülür 

      murhan47 murhan47 (4)
      7 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol