dizüstü bilgisayar almak istiyorum hangi markaları önerirsiniz

0

dizüstü bilgisayar almak istiyorum hangi markaları önerirsiniz 

yildirim yildirim (3)
9 yıl önce sordu

    Toplam 11 Cevap


    0

    Eğer günlük kullanıma uygun bir laptop arıyorsanız, Toshiba sizin için en uygunudur denilebilir.Markanın internet sitesine göz atarsanız, sizin için en uygun ve basit bir laptopu kolaylıkla bulabilirsiniz.  Son çıkarttığı seriyle birlikte geçmişte yaşanan klavye ve touchpad sorunlarını bir kenara bırakan Toshiba, eğer bütçeniz biraz da düşükse sizin için en uygun laptop markalarından birisi olabilir. Özellikle Satellite C serisi, hafifliği ve dizaynıyla şu anda en gözde laptop serilerinden birisi.Örnek olarak şunlarıda öneririm size Samsung seri 9,HP spectre 13-H200 x2,VAIO fit Multi-flip,Asus zenbook,Apple macbook air.

    furkancet furkancet (3)
    9 yıl önce cevaplandı

      0

      Lenovo fiyat olarak uygun modellere sahip.  Donanım özellikleri - fiyat kriterlerinde diğer markalardan daha avantajlı. Marka önerisi yerine bütçenizi yazarsanız bütçenize uygun laptop marka/modeli vermek daha mantıklı.

      Markaların iyi ve kötü modelleri var. Burada önemli olan sizin bütçeniz.

      hakan hakan (15409)
      9 yıl önce cevaplandı

        0

        Fijitsu kapsamlı yapılandırma seçenekleri en üst seviyede esneklik ve rahatlık sağlar.Yenilikçi enerji tasarrufu teknolojisi notebookların çevresel ayak izini azaltır. Fijitsuyu gercek anlamda tavsiye edebilirim gerçek anlamda kullanıcılardan olumlu tepkiler var.

        Çok yerde bulunmasada gerçekten değer 

        sosyalmedya sosyalmedya (1)
        9 yıl önce cevaplandı

          0

          Dell, Lenova, Asus..

          Başka marka aramaya veya düşünmeye hiç gerek yok. Elbette daha iyi, daha az iyi ve daha pahalı, daha ucuz modelleri var bunlarında kendi içlerinde.

          Genel olarak marka sorulduğu için bu şekilde cevap yazdım.

          temmuz temmuz (12505)
          9 yıl önce cevaplandı

            0

            ASUS öneririm.

            Kaliteli, sağlıklı ve ısınma sorunu yok.

            pinhan pinhan (142)
            9 yıl önce cevaplandı

              0

              Gördüğünüz gibi bana sadece "Dizüstü bilgisayar almak istiyorum" derseniz  herkes kendi beğendiği markayı size yazar. 

              Bütçeniz nedir? Laptop'u hangi amaç için kullanacaksınız?

              Bu gibi bilgileri sunmazsanız verilen cevaplar hiç bir işinize yaramaz. Bir bilgisayar satış sitesine girip markalara bakmak bile daha faydalı olur.

              Her markanın iyi de kötü modelleri olabilir.  Bütçenize göre değişir. Örneğin Asus'un 750TL ye modeli olduğu gibi 5-6 bin TL gibi fiyatlara da modelleri var.

               

              cemkara cemkara (4215)
              9 yıl önce cevaplandı

                0

                Hakan beye katılıyorum Lenovo gerçekten verilen parasal miktara göre üst seviyelerde notebooklar üretiyor , 3 adet notebook değiştirdim bu zamana kadar 2 si asus suan ise lenovo kullanıyorum ve gayet memnunum . Lenovonun şuanki donanımındaki asus notebook fiyatları el yakıyor .Toshibaya gelecek olur isek sekment sekment notebooklar üretiyor a sınıfı b sınıfı ve c sınıfı diye ucuz olanları zaten c sınıfı olanlar performans açısından  gerçekten vasatlar işlemcileri ve donanımları sağlam gibi gösterip arka tarafta kullanıcıyı resmen rehin alıyorlar . Dell'e gelecek olursak dellin hizmet kalitesi gerçekten üst seviyede parça değişimlerini adamlar gelip yerinde yapıyor Dell'in bu hizmetini gerçekten taktir ediyorum. Ama suan donanımsal ve verilen parayı hak lenovo ediyor sahsi fikrimce.

                dyildiz dyildiz (183)
                9 yıl önce cevaplandı

                  0

                  Acer, Casper, Exper uzak durman gerekenler. HP'nin pavillion serileride beni bezdirdi. Diğer arkadaşların bir çoğunun vermiş olduğu markalara katılıyorum. Ama şunu göz önnüde bulundur. Malum Windows 7 artık desteklenen bir işletim sistemi değil. Tüm laptoplar windows 8 ile geliyor ki bana göre berbat bir işletim sistemi. Hayatımda bir işletim sistemininden bukadar nefret ettiğimi hatırlamıyorum. Tabiki seven arkadaşlarımızda mutlaka vardır. Windows 8 kullanabilirim sorun yok diyorsan, bütçene göre, toshiba, asus, lenovo önerebileceğim markalar. Yok ben widows 8 kullanamam diyorsan ve windows 7 yüklemek isterim dersen mutlaka ilgili markanın sitesine gir ve modelin windows 7 driver desteği olup olmadığına bak. Mesela HP sana bilgisayarı satar, işletim sistemini de satar. Sen windows 7 yüklersin bir bakarsın driver yok. Sana derler sonra, biz bu cihazı 8 için ürettik diye. :) Yani sen bilgisayara para verirsin, ama işletim sistemini mecbur windows 8 bırakırlar. 

                  adinamapa adinamapa (16)
                  9 yıl önce cevaplandı

                    0

                    Samsung öneririm 

                    Kaliteli bir bilgisayar ' garantili' 1000 TL

                    Eğer bütçeniz düşükse DELL öneririm

                    cristianoronaldo cristianoronaldo (171)
                    9 yıl önce cevaplandı

                    • Bütçe düşükse?.. :-) temmuz 9 yıl önce

                    0

                    Monster Tulpar T7 V2.6 Intel Core i7 4710MQ 2.5GHz / 3.5GHz 16GB 1TB 17.3" Taşınabilir Bilgisayar bu bilgisayarı almayı düşünüyorum sizce iyimi oyun için

                    hero102 hero102 (1)
                    8 yıl önce cevaplandı

                      0

                      Kardeşim dayanıklı bir bilgisayar istiyorsan Hp öneririm. Benim bilgisayara yanlışkıkla süt döküldü. Hiç bir şey olmadı. Halen daha hiç bir sorun yok. Eğer bütçem az diyorsan Dell öneririm. Asus'ta performans açısından iyidir. Onuda öneririm.

                      enes7534 enes7534 (13)
                      8 yıl önce cevaplandı

                        üyelik gerektirir

                        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

                        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
                        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol